Entertainment

André Hazes geweigerd voor woning: 'Buren hadden geen zin in fans'

01 juni 2021 20:00
Beeld © ANP

Het vinden van een nieuwe woning viel André Hazes (27) na de breuk met Monique (43) zwaarder dan verwacht. De zanger kon ondanks zijn zuurverdiende euro's niet zo gauw aan een nieuw huis komen. Dat schrijft hij in zijn column voor 'Veronica Superguide'.

"Ze hadden geen zin in fans voor de deur"

Met enkel een koffer kleding trok de zanger in bij zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen en haar familie. 'Bij Sarahs familie in huis wonen is onwijs gezellig', schrijft André. 'Maar inmiddels is het ook wel fijn om eens wat tijd samen door te brengen. Daarom ging ik op appartementenjacht. In no time vond ik een prachtig huurappartement.' Daar bleken de toekomstige buren echter geen trek te hebben in de Hazes-telg. 'Wat denk je? Word ik keihard geweigerd door de bewonerscommissie! Ze hadden geen zin in fans voor de deur.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes gaat samenwonen met Sarah van Soelen

Tijd om te treuren was er overigens niet. Vader Van Soelen kwam met het idee om de financiële krachten te bundelen: samen legden ze fiftyfifty in voor een hypotheek op een appartement in het chique Hillegersberg. "Sarah en ik dollen vaak over dat we zo snel gaan samenwonen. (...) Als het misgaat, houden we er in elk geval een goede investering aan over."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André: 'Mensen weten niet hoe goed de band tussen mij en Monique is'

Voorlopig lijkt het in ieder geval nog niet mis te gaan tussen André en Sarah. In hun eerste gezamenlijke interview ziet het koppel er hartstikke verliefd uit. 

De column van André lees je in de nieuwste editie van Veronica Superguide. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore