Entertainment

'Sociale media waren een ramp geweest voor Destiny's Child'

01 juni 2021 03:35 Aangepast: 01 juni 2021 09:51
Beeld © ANP

Michelle Williams (41), een van de Destiny's Child-leden, heeft in een interview met de podcast 'Role Model' laten weten 'dat het maar goed is dat er geen sociale media waren ten tijde van Destiny's Child'. Williams zegt blij te zijn dat zij, samen met Beyoncé (39) en Kelly Rowland (40) hun piek hebben bereikt voordat iedereen met smartphones rondliep en er nog geen Instagram of Facebook was.

"Iedereen heeft tegenwoordig maar een mening over je, terwijl wij toen gewoon konden doen waar we zin in hadden zonder dat iemand daar erg in had"

"Oh mijn god, dat was een ramp geweest, haha! Iedereen heeft tegenwoordig maar een mening over je, terwijl wij toen gewoon konden doen waar we zin in hadden zonder dat iemand daar erg in had. Laten we zeggen dat we net op tijd zijn geweest", aldus Michelle, die eraan toevoegde dat ze wel onder toezicht stonden van Beyoncé's ouders. "Oké, misschien konden we inderdaad niet álles doen, maar wel een beetje. En het was ook wel heel fijn om onder hun hoede te zijn, we waren echt een hechte familie."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Destiny's Child-collega's keken via Zoom mee met bevalling Kelly Rowland

De groep werd eind jaren 90 razend populair, hetzij in verschillende samenstellingen. Michelle kwam in 2000 bij de groep, nadat andere dames de band hadden verlaten, al dan niet gedwongen. Michelle, Kelly en Beyoncé scoorden grote hits als 'Survivor' en 'Bootylicious'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Destiny's Child-zangeressen spreken over comeback'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore