Ga naar de inhoud
Entertainment

Linda Hakeboom overrompeld door emoties: 'Haar groeit weer'

Linda Hakeboom Beeld © Instagram @lindahakeboom

Linda Hakeboom (35) heeft op social media een emotioneel bericht gedeeld. De documentairemaker is overrompeld door emoties nu haar haren weer beginnen te groeien.

"Nu komt het terug en dat voelt als een nieuw begin"

Zo schrijft Linda bij onderstaande post: 'Ik kan echt niet beginnen met uitleggen hoe bijzonder dit voelt. Ik kreeg kanker, ik kreeg allerlei zware behandelingen die mijn leven veranderden en bovenop dat alles verloor ik mijn haar. Het is zo’n ontzettend zichtbaar gevolg van deze ziekte. Iets dat je de hele dag met je meedraagt.' 

Maar nu lijkt er eindelijk licht te zijn aan het eind van de tunnel: 'En nu, nu komt het terug en dat voelt als een nieuw begin. Wat een emotioneel moment. Dit ben ik en ik ben er nog', laat Linda op Instagram weten. 

Linda
Lees ook:
Linda Hakeboom: 'Ken niemand met zulke stalen zenuwen als Nikkie'

Veel volgers laten liefdevolle reacties achter, waaronder ook enkele bekende Nederlanders. Zo schrijft Kim Kötter: 'Ja!! PS Je lijkt een Bond-girl! Ik zou het bijna niet meer lang laten groeien! Sexy haar dit!' en laat Jessie Jazz weten: 'En je rockt het allemaal. Zo, zo, zo trots op jou lieve Lin, op naar een nieuw begin.' 

18 mei deelde Linda nog op Instagram het heuglijke bericht dat ze haar laatste bestraling heeft gehad. De documentairemaker kreeg vorig jaar de diagnose borstkanker. In onderstaande video neemt ze kijkers mee in haar ziekteproces.

Linda
Lees ook:
Linda Hakeboom blijft incasseren: 'Leven is niet meer zorgeloos'

Linda Hakeboom blijft incasseren: 'Leven is niet meer zorgeloos'

02:13