Entertainment

Hierom schreef Angela de Jong 'haatcolumn' over Hazes-familie

30 mei 2021 15:56 Aangepast: 31 mei 2021 21:36
Angela de Jong en Rachel & André Hazes Beeld © ANP

'AD'-columnist Angela de Jong (45) heeft afgelopen week een behoorlijk vileine column geschreven over Rachel Hazes (51) en haar zoon André (27). Ook zijn vriendin - met wie hij voor het eerst voor de camera verscheen - Sarah van Soelen (25) moest het ontgelden.

"Het kernwoord is denk ik schaamteloosheid"

In een video op de website van het AD legt ze uit waarom ze zo fel heeft uitgehaald. Zo las ze op social media veel reacties van mensen die André en Sarah voor het eerst voor de camera zagen. Dat gebeurde tijdens de opening van de theebar van moeder Rachel, in Amstelveen. 

"Ik vond daar zelf ook wat van, dus ik heb ze even uitgelegd waarom ze dat beter niet kunnen doen", begint Angela. "Het kernwoord is denk ik schaamteloosheid. Dat ze niet snappen dat het voor de kijker erg raar overkomt dat je van de daken roept dat je gelukkig bent met de een, en twee maanden later weer iemand anders de ware liefde is." 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angela de Jong tegen familie Hazes: 'Dit is waarom jullie uitgekotst worden'

Volgens Angela kan André Hazes zijn fans en volgers één keer voor de gek houden, maar daarna trapt niemand er meer in. "En het heeft ook te maken met iets groters. Met normen en waarden die mensen hebben. Er is een ex in het spel, er is een kind in het spel. Daarvan denk ik altijd: 'Jongens, hou daar iets meer rekening mee'", sluit Angela af. 

Wat de columnist precies in haar 'haatcolumn' met als titel: 'Ik wil André, Sarah en Rachel best even uitleggen waarom Nederland ze uitkotst' schreef, is hier terug te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes gaat samenwonen met Sarah van Soelen

RTL Boulevard was ook aanwezig bij de opening van de theebar en sprak daar met André en Sarah. Hun eerste gezamenlijke interview zie je in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore