Ga naar de inhoud
Entertainment

Eigen musical is droom die uitkomt voor Britney Spears

Britney Spears Beeld © Getty Images

De nieuwe musical met nummers van Britney Spears (39) gaat in november in première. 'Once Upon a One More Time' is vanaf dan te zien in Washington D.C., heeft de producent bekendgemaakt.

"Dit is een droom die uitkomt."

Twee jaar geleden werd bekend dat er een musical werd gemaakt waarin muziek van Britney te horen is. Het verhaal heeft verder niets met de zangeres te maken en is een moderne en humoristische kijk op het leven van bekende sprookjesprinsessen. Onder anderen Assepoester en Sneeuwwitje zitten in een boekenclub en lezen op aanraden van de toverfee een feministisch boek. Het opent hun ogen en maakt dat ze anders gaan kijken naar een leven van 'jurken die door vogeltjes zijn gemaakt en een kus van de ware liefde'.

Britney
Lees ook:
Britney Spears verrast volgers met gloednieuwe haarkleur

Once Upon a One More Time zou eigenlijk in november 2019 al in première gaan, maar de opening werd verschoven naar april 2020. Door de coronapandemie kon ook dat niet doorgaan.

Britney lijkt wel tureluurs in 'geruststellende' video aan fans

01:26
Groot
Lees ook:
Groot nieuws in rechtszaak Britney Spears: popster spreekt zelf

Britney zelf liet eerder weten enthousiast te zijn over de musical en heeft al een doorloop gezien. "Ik vind het zo leuk om een musical te hebben met mijn liedjes. Vooral eentje die zich afspeelt in een magische wereld gevuld met personages waarmee ik ben opgegroeid en waar ik van houd", zegt de zangeres. "Dit is een droom die uitkomt."

De filmrechten van Once Upon a One More Time zijn al verkocht. Britney zal als producent bij de film betrokken zijn. Verdere details over de film zijn nog niet bekend.

Fans
Lees ook:
Fans Britney Spears staan wederom voor raadsel door Instagram-posts