Entertainment

Dit zijn de vier getalenteerde finalisten van The Voice Kids 2021

28 mei 2021 22:05
Beeld © William Rutten

De negende aflevering van 'The Voice Kids' is, op de finale na, misschien wel de spannendste aflevering van het hele seizoen. De jonge kandidaten bevinden zich in de laatste fase van de Knockouts en zetten alles op alles om een finaleticket in de wacht te slepen.

"Ik ga voor iemand over wie ik denk: daar zit zo'n toekomstpotentieel in"

Het is erop of eronder voor de kandidaten. Ze zingen de sterren van de hemel en zetten hun beste performance neer om hun coach ervan te overtuigen dat zij die finaleplek verdienen. Maar welke vier kandidaten weten de eindstreep te halen?

Team Ilse: Faela (13 jaar)

Uit een club van vijf getalenteerde meiden één finalekandidaat kiezen is geen makkelijke opgave. Faela blijkt niet alleen een van de favorieten van de andere coaches, maar ook van Ilse. Met haar zelfgeschreven liedje 'Wild And Free' heeft ze het hart van Ilse gestolen. "Ik ga voor iemand over wie ik denk: daar zit zo'n toekomstpotentieel in. Met iets waarin ik een rol kan spelen en kan helpen", licht Ilse haar keuze toe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ilse en Waylon hebben zich verzoend: 'Tijd heelt alle wonden'

Team Snelle: Marc Floor (14 jaar)

In het team van Snelle staan vier kandidaten te trappelen om naar de finale te gaan. Helaas voor hen is er maar plek voor één finalist. De meningen van de coaches zijn verdeeld. Ondanks zijn stembreuk heeft Marc Floor in de voorgaande rondes zoveel indruk gemaakt, dat Snelle ervan overtuigd is dat hij met hem de winst in de wacht kan slepen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rapper Snelle maakt binnenkort alweer zijn 'comeback'

Team Ali: Emma (12 jaar)

Ook Ali staat voor een moeilijke keuze. De vier meiden hebben allemaal een engelenstem, wat het voor hem niet makkelijk maakt om slechts één finalist te kiezen. "Ik hou van jullie vier en ik neem mee... Emma." Met haar perfecte vertolking van 'Warrior' weet ze de coaches tot tranen te roeren. De kans dat zij de finale wint, neemt hierdoor steeds meer toe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aysana verrast Ali B met Spaanse versie van zijn eigen nummer

Team Sanne: Soufiane (14 jaar)

De kandidaten van Sanne betreden als laatsten het podium. Met klotsende oksels staat Sanne uiteindelijk voor een moeilijke keuze, maar ze is eruit: de laatste finalist van het tiende seizoen van The Voice Kids is Soufiane. "Dan ga ik af op wat ik denk waar ik nu nog heel veel uit kan halen en dat is Soufiane", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sanne Hans stapt over op Nederlandstalig: 'Het is alles wie ik ben'

The Voice Kids wordt op vrijdag om 20.00 uur uitgezonden op RTL4. Kijk de aflevering terug via RTL XL of Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore