Entertainment

Jan Dulles over derde kindje: 'Vernoeming naar Donna zou mooi zijn'

28 mei 2021 11:27
Jan Dulles Beeld © ANP

Het gezin van Jan Dulles (46) wordt in december een beetje groter. Dan verwachten de 3JS-zanger en zijn vriendin Caroline hun derde kind, exact één jaar nadat hun drie maanden oude dochtertje Donna overleed aan complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif.

"Het vervangt natuurlijk niet het verdriet en het is ook geen oplossing daarvoor, maar het verzacht wel"

Jan postte met een dubbel gevoel de aankondiging eerder deze week op Instagram. "Het blijft dubbel, dat beseffen we. Maar we zijn blij dat we nu eindelijk ook weer iets mogen vieren. We zijn zo dankbaar dat dit ons mag overkomen", laat hij weten aan De Telegraaf. "Na het overlijden van Donna hadden we wel snel een gevoel dat we opnieuw ouders wilden worden. Dat is het enige wat ons weer een beetje positief kan maken. Het vervangt natuurlijk niet het verdriet en het is ook geen oplossing daarvoor, maar het verzacht wel."

"We doen nu dit interview, maar hebben verder niet het gevoel dat we het van de daken willen schreeuwen. Dat is niet gepast, maar ik vind het wel belangrijk dat de fans weten dat we weer iets moois te delen hebben", gaat hij verder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles dankbaar voor mooie herinnering aan dochtertje Donna

Caroline is inmiddels drie maanden zwanger en hoewel ze enorm dankbaar zijn, was het niet zo dat ze een gat in de lucht sprongen toen de zwangerschapstest positief bleek te zijn. "Voor ons was het een heel erg emotioneel moment. We hebben er een traantje om gelaten."

De eerste met wie ze contact opnamen nadat ze erachter kwamen in verwachting te zijn, was de dokter die erbij was toen Donna overleed. "We vroegen hem of we langs mochten komen voor een echo. We wilden het hem ook gewoon vertellen. Hij was zo blij voor ons. Sindsdien zijn we elke week bij hem geweest. We hebben al zo’n acht echo’s gemaakt. Als Caroline even een onzeker gevoel heeft, dan bellen we de dokter. Of we langs mogen komen, zodat we weten dat alles goed gaat. Dat is toch een bepaalde angst die in ons hoofd zit. Dat je wéér iets meemaakt waar je bang voor bent."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Dulles en vriendin opnieuw in verwachting: 'Dubbel gevoel'

Of hun derde kindje een jongen of een meisje gaat worden, dat willen Jan en Caroline nog niet weten. Pas tijdens de babyshower, die de vriendinnen van Caroline hebben georganiseerd, wordt het geslacht bekend. Tot die tijd speculeren de Volendammers volop over babynamen. "Een vernoeming naar Donna lijkt ons mooi", aldus Jan.

Eerder schreef de zanger al een ontroerend nummer voor zijn overleden dochtertje, waarop veel reacties kwamen. Ook 3JS-collega Jaap Kwakman was onder de indruk, vertelt hij in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Jaap uit 3JS en zijn vrouw slaan muzikale handen ineen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore