Entertainment

Martien pakt filmrol en gaat voor carrière op het witte doek

28 mei 2021 09:50 Aangepast: 28 mei 2021 09:53
Martien Meiland Beeld © ANP

Martien Meiland (59) is door programma's als 'Chateau Meiland', 'Cash or Trash' en 'First or Last' niet meer weg te denken van de Nederlandse kijkbuis. Maar ook het witte doek in alle Nederlandse bioscoopzalen lijkt binnenkort vol te staan met de flamboyante Martien. De Meiland-patriarch heeft namelijk een filmrol te pakken. Wat gooooed!

"Een heel leuke rol"

Dat Martien een filmrol te pakken heeft, doet hij uit de doeken bij Shownieuws. Hoewel we Martien dus kennen als realityster, zien we binnenkort zijn acteerkunsten. "Ik krijg een rol", vertelt Martien enthousiast. "Een heel leuke rol. Maar ik ga er nog niks over vertellen, want het moet natuurlijk een verrassing blijven."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Hebben Martien Meiland en Danny uit MAFS het gezellig samen?

In welke film Martien gaat spelen, en welke rol hij daarin vertolkt, wordt later bekendgemaakt. "We houden het heel spannend. Binnenkort meer", aldus Martien. Shownieuws-collega Albert Verlinde heeft wel een flauw vermoeden in wat voor film Martien gaat spelen, gezien hij de producent kent. "Ik denk dat het een Sinterklaasfilm is", aldus Albert. "Dat zou heel erg leuk zijn." Bovendien denkt Albert niet dat het om de rol van bijvoorbeeld bouwvakker gaat. "Het zal wel een rol zijn die op zijn lijf geschreven is."

De familie Meiland maakte een tijd terug bekend te verhuizen naar Noordwijk, waar ze ook vandaan komen. Maxime gaf onlangs een uitgebreide rondleiding door het huis waar zij met haar vriend Leroy en dochter Claire woont:

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kijkers missen Martien Meiland in Petit Chateau

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore