Entertainment

Kim Kardashian zakt voor rechtenexamen, maar: 'Ik geef niet op'

27 mei 2021 16:16
Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Dat Kim Kardashian (40) haar neus het afgelopen jaar niet in de beautycase maar in de schoolboeken heeft gestoken heeft helaas nog niet zijn vruchten afgeworpen. De realityster is gezakt voor haar zogenaamde 'baby bar', een test die je aan het einde van je eerste jaar rechten moet doorstaan. Ze kreeg 474 punten en je hebt er 560 nodig.

"Jammer genoeg ben ik niet geslaagd"

In een preview van Keeping Up With The Kardashians zien we hoe Kim het nieuws te horen krijgt. Een teleurstelling? Ja. Maar een ramp is het niet, aldus Kim, die zegt dat ze niet opgeeft. "Jammer genoeg ben ik nog niet geslaagd, maar ik geef niet op en ben me aan het voorbereiden om de test binnenkort opnieuw te maken."

Het is niet duidelijk of het de eerste keer is dat ze is gezakt. Zelf zei Kim eerder over de baby bar: "Als je rechten doet zoals ik, dan is het een vierjarig programma in plaats van de standaard drie jaar. Na het eerste jaar moet je dan een baby bar afleggen. Die zou moeilijker zijn dan de officiële bar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian reageert op geruchten affaire

Helaas grijpt Kim er dus met 86 punten naast, wat overigens nog best een goede prestatie is aangezien ze haar studie door de pandemie thuis heeft moeten doen. Bovendien is ze behoorlijk druk: naast haar realityserie runt ze ook nog meerdere bedrijven. Dat levert haar een flink zakcentje op. Onlangs tikte ze de magische grens van één miljard dollar aan vermogen aan. Bekijk in de video hieronder hoe ze dat voor elkaar kreeg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Klusjesmannen en schoonmakers klagen Kim Kardashian aan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore