Ga naar de inhoud
Entertainment

ICSYV-duet tussen René Froger en finalist valt in het water

René Froger Beeld © RTL / I Can See Your Voice 27-5-2021

Het populaire RTL4-programma 'I Can See Your Voice' heeft donderdagavond weer voor een hoop hilariteit én spanning gezorgd. Tot op het allerlaatste moment bleef het gissen: zingt gastartiest René Froger (60) een duet met een nachtegaal of een valse kraai?

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van I Can See Your Voice.

"De vraag is dan ook, of het zonnetje in huis het ook prachtig gaat zingen"

Deze week mocht volkszanger René Froger het spel spelen met fan An. Aan hen de taak om het kaf van het koren te scheiden, muzikaal gezien. Helaas bleek hun inschattingsvermogen niet zo best, want de twee elimineerden de ene na de andere fantastische zanger(es). Het bleef dan ook spannend tot op het allerlaatste moment, want er waren al zóveel nachtegalen weggestemd, dat niemand durfde te dromen van een goede afloop. 

Presentator Carlo Boszhard weet dan ook als geen ander om de spanning op te bouwen: "Miss Sunshine staat hier, René staat hier. Ik wil jou dan ook heel veel succes wensen. (...) De vraag is dan ook, of het zonnetje in huis het ook prachtig gaat zingen. Miss Sunshine, ik kijk naar je prachtige gezicht en ik zeg: 'I can see your voice.'"

Hilarisch:
Lees ook:
Hilarisch: Carlo Boszhard krijgt lesje twerken in I Can See Your Voice

Vervolgens blijkt dat René een duet zingt met de 34-jarige Edyurika: ze beschikt totaal niet over een gouden strot. Maar gelukkig weet ze wel het jurypanel (Edsilia Rombley, Danny de Munk, Marieke Elsinga en Fred van Leer) een lach op hun gezicht te toveren. Tijdens het duet komen we te weten dat Edyurika in het dagelijks leven operatie-assistente is en houdt van latin-muziek. 

En hoewel het finalenummer met René muzikaal in de soep is gelopen, hebben de twee er toch nog een feestje van weten te maken. Met de 5000 euro die de 'Miss Sunshine' gewonnen heeft, wil ze graag nog eens een reisje maken naar Cuba. "Het spijt me An, het spijt me ontzettend, maar je hebt de hele avond naast René kunnen zitten", sluit hij vervolgens op positieve toon af. 

Voordat het seizoen losbarstte, sprak RTL Boulevard nog met Carlo. Dat hele gesprek is hieronder terug te zien. De uitzending van gisteravond kijk je hier terug.

I Can See Your Voice is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en Videoland.

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga neemt je mee backstage bij ICSYV

Carlo over nieuw seizoen ICSYV: 'Meer valse zangers in de finale'

01:45