Entertainment

Yasmine uit Love Island had geheugenverlies: 'Wist mijn naam niet meer'

27 mei 2021 16:12 Aangepast: 27 mei 2021 16:18
Love Island Beeld © Love Island/Videoland

Het nieuwe seizoen van 'Love Island' is pas net van start bij Videoland, maar er is nu al meer dan genoeg drama. Zo deed een schandaal rondom Islander Ali de villa afgelopen dinsdag al op z'n grondvesten schudden en ook woensdagavond is het weer raak. Als de meiden even bij elkaar komen wordt duidelijk dat sommigen van hen een heftige tijd achter de rug hebben.

"Ik had geen schijn van kans"

Zo vertelt de 26-jarige Yasmin een paar jaar geleden een auto-ongeluk te hebben gehad op Ibiza. "Toen ben ik met 80 kilometer per uur frontaal op een auto geklapt. Ik had geen schijn van kans", vertelt ze openhartig aan Rowenna, Esmee en Carlyn. "Ik heb toen een tweede kans gekregen van het leven."

Volgens Yasmin, die werkt als weddingplanner in Nederland en Ibiza, hebben hulpverleners haar binnen 20 minuten uit de auto geknipt en werd ze vervolgens naar een privé-kliniek op het eiland gebracht. "Toen ik wakker werd wist ik helemaal niets meer. Mijn hele knie was bont en blauw, mijn gezicht was helemaal open. Ik wist niets meer, ik had zwaar geheugenverlies. Ik wist mijn naam niet, mijn verjaardag niet..." Ze adviseert de meiden dan ook te genieten van het leven: "Je moet echt gewoon gaan en van elke dag genieten. Pluk de dag!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eerste schandaal doet Love Island-villa op z'n grondvesten schudden

Voor Islander Carlyn komt het verhaal van Yasmine extra hard binnen omdat zij een paar jaar geleden haar beste vriendin is verloren bij een auto-ongeluk. "Zij was op dat moment echt mijn beste vriendin. We deden echt alles samen: samen paardrijden elke dag, appen, feesten en weet ik veel wat", vertelt ze emotioneel voor de camera. "Dan wordt iemand zo - poef - uit het leven gerukt, en dat je het zelf ook nog meemaakt… dat je hebt zien gebeuren hoe alles is gegaan dat is dan echt… het was echt een hele heftige periode."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit zijn ze dan: de eerste koppels van Love Island

Love Island is dagelijks om 20.00 uur te zien bij Videoland. Holly Mae Brood presenteert de reeks en vertelt in onderstaande video alvast een en ander over het nieuwe seizoen:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Holly Mae Brood: 'Herman is mijn vader, niet mijn stiefvader'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore