Entertainment

Kim Kardashian reageert op geruchten affaire

27 mei 2021 03:33 Aangepast: 27 mei 2021 08:41
Kim Kardashian Beeld © ANP

Kim Kardashian (40) is via een vragensessie met haar fans op Instagram ingegaan op het gerucht dat zij een affaire zou hebben gehad met Travis Barker (45), de huidige vriend van haar zus Kourtney (42). Travis' ex-vrouw Shanna Moakler (46) zou Kim en Travis in bed betrapt hebben ten tijde van haar huwelijk met de zanger, maar dat ontkent Kim met klem.

"Nee, dat is absoluut niet waar, echt niet"

"Nee, dat is absoluut niet waar, echt niet. We zijn al heel lang met elkaar bevriend en ik ben superblij voor Kourtney en Travis," aldus Kim, die momenteel in scheiding ligt met Kanye West.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian verwijdert Harry en Meghan-verhaal uit spel

Shanna, die in 2008 scheidde van Travis, zou de scheiding in gang gezet hebben vanwege zijn affaire met Kim. Toch lijkt ze bij te trekken en heeft ze zich wat positiever uitgelaten over de relatie die haar ex nu met Kims zus Kourtney heeft. "Ik ben blij voor hem, want ik wil graag dat de vader van mijn kinderen gelukkig is. Een goede partner maakt hem ook een betere vader. Mijn kinderen lijken haar en haar familie heel leuk te vinden, dus dat is voor mij het belangrijkste."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Klusjesmannen en schoonmakers klagen Kim Kardashian aan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore