Entertainment

YES: The Vampire Diaries binnenkort weer te streamen

26 mei 2021 15:24
The Vampire Diaries Beeld © The CW

Fans van 'The Vampire Diaries' opgelet! Binnenkort kunnen we weer genieten van Elena Gilbert, Stefan Salvatore en zijn 'evil' broer Damon Salvatore. De populaire serie is binnenkort namelijk te streamen op Amazon Prime Video.

En dat is maar goed nieuws ook, want de serie wordt 31 mei uit het aanbod van Netflix verwijderd. Vanaf 1 juni kunnen we dan weer vrolijk verder kijken bij Amazon Prime. 

De serie gaat over Elena (gespeeld door Nina Dobrev), een 'doodnormaal' meisje in Amerika. Zij woont in het stadje Mystic Falls waar ze op een dag Stefan Salvatore (Paul Wesley) ontmoet, met wie ze al snel een relatie krijgt. Maar vlak na zijn aankomst wordt de stad opgeschrikt door een aantal brute moorden. Elena ontdekt dat Stefan een vampier is en verdenkt hem van de misdrijven, terwijl ondertussen ook Damon Salvatore (Ian Somerhalder) in de stad arriveert, Stefans broer. Elena's leven staat hierdoor volledig op zijn kop, zeker als de broers gaan strijden om Elena's liefde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

De tandjes! Netflix verwijdert álle seizoenen The Vampire Diaries

Mocht je nou al alle seizoenen gekeken hebben, dan hebben we nog een Netflix-tip voor je. Een perfect alternatief is het waargebeurde verhaal over The Serpent. Waar de bloedstollende serie precies over gaat, zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angstaanjagende nieuwe serie The Serpent op Netflix

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore