Entertainment

Teen Mom-ster Briana DeJesus is verloofd met Javi

25 mei 2021 17:35
Beeld © Instagram @_brianadejesus

Nooit een saai moment in het leven van de 'Teen Mom'-sterren. De vriend van Briana DeJesus (27), bekend van 'Teen Mom 2', is op één knie gegaan voor de realityster. Javi Gonzales wil niets liever dan met zijn Briana trouwen en de moeder van twee heeft 'ja' gezegd. Dat nieuws maakt ze wereldkundig via een TikTok-filmpje.

"Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest"

"Ik ben zo verliefd en zo opgewonden om een nieuw hoofdstuk met Javi te beginnen. Hij is een fantastische man en ik kan niet wachten om met hem te trouwen", vertelt de dolgelukkige Briana aan MTV News. "De ring is prachtig en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

WTF: Teen Mom-reünie loopt volledig uit de hand

Het is maar de vraag of teen mom Kailyn Lowry net zo blij is voor Briana. Tijdens een reünie van Teen Mom 2 vlogen de vrouwen elkaar op Jerry Springer-achtige wijze in de haren. De reden dat de twee elkaars aartsvijanden zijn, stamt uit 2017. Enkele maanden na de scheiding van Kailyn en Javi Marroquin - let op, niet dezelfde Javi als eerdergenoemde verloofde - ging Briana er met hem vandoor. Sindsdien is de band tussen de twee vrouwen nooit hersteld. Tot op de dag van vandaag halen ze nog naar elkaar uit op social media. Zélfs nu Briana gelukkig is met een andere Javi. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo gaat het nu met de Teen Mom-sterren en hun kroost

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore