Entertainment

Botox, fillers en andere hulpmiddelen 'geen taboe' voor Estelle Cruijff

25 mei 2021 16:49
Beeld © ANP

Dat Estelle Cruijff (42) niet vies is van 'botox, fillers en dat soort hulpmiddelen' blijkt wel uit haar interview met 'VROUW'. Daarin vertelt de socialite waarom ze weleens een bezoekje aan de botoxdokter brengt.

"Ik heb verder geen moeite met ouder worden"

Estelle zal je niet snel zien met een craquelé huid of een kalkoennekje: daar kan tegenwoordig immers iets aan gedaan worden. Een spuitje hier en daar is voor haar geen taboe. "Als ik daardoor beter in mijn vel zit en het maakt me zelfverzekerder en gelukkiger, dan is dat mijn keuze", vertelt ze in het interview. "Als je het maar niet voor een ander doet." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Estelle Cruijff en haar schoondochter lijken haast zusjes

"Ik heb verder geen moeite met ouder worden, de kennis die ik daardoor heb gekregen zou ik nooit willen inleveren", gaat Estelle verder. "Ik voel me alleen maar sterker naarmate ik ouder word. Bovendien ben ik heel blij dat ik ouder mág worden. Ik bedoel, we leven maar één keer, we zijn allemaal mensen van de dag. Elke dag ervaar ik het als een zegen dat ik mijn ogen open mag doen, mijn kinderen, vrienden en moeder mag zien.”

De angst dat alles gaat hangen wordt overigens in de sportschool zorgvuldig de kop ingedrukt. "Ik hou van sporten, van mezelf uitdagen, maar er zijn ook momenten dat ik er geen zin in heb. (...) Ik was vroeger een stuk flinker en zei altijd: ‘Dat is gewoon mijn bouw, ik word nooit dun.’ Nou, ik werd wel dun hoor. En met een sixpack én helemaal afgetraind! Het gaat uiteindelijk om je mindset en doorzettingsvermogen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Estelle Cruijff mishandeld en beroofd op straat

Het hele interview met Estelle lees je in VROUW Glossy, die nu in de winkels ligt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore