Entertainment

Karin Bloemen deelt throwback-foto van 36 jaar geleden

25 mei 2021 14:13
Karin Bloemen Beeld © ANP

Cabaretière Karin Bloemen (60) heeft een foto uit de oude doos gedeeld. Op social media laat ze een kiekje van zichzelf zien toen ze 24 jaar oud was, inmiddels dus 36 jaar geleden.

"Ach, ik kwam deze foto weer eens tegen. Hier was ik 24 en nog zo jong..."

'Ach, ik kwam deze foto weer eens tegen. Hier was ik 24 en nog zo jong', schrijft Karin bij het plaatje. Veel volgers vinden Karin er prachtig uitzien: 'Knapperd, en nog steeds', 'Prachtige foto lieverd' en 'Wow wat een jong ding was je daar, prachtige lady', wordt er onder meer geschreven. Veel volgers vinden haar na al die jaren geen spat veranderd. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karin Bloemen op jubileumtour met het Metropole Orkest

Karin werd vorige week woensdag nog opgeschrikt door een heftige achtervolging in haar straat in Broek in Waterland. Daar vond een hevige confrontatie plaats tussen de politie en de verdachten van een gewapende overval op een waardetransport.

"Ik stond met mijn kleinkind op de arm bij het raam te kijken en de politie riep: zakken!" Een van de vluchtauto's reed de tuin in bij Karins buren. "Gelukkig niet bij ons, ze hadden ook bij ons de oprit op kunnen gaan, maar ze zijn een huis verder gereden. Het was echt hysterisch. Ik heb iemand doodgeschoten zien worden."

De schietpartij volgde na een overval op een waardetransport in Amsterdam-Noord. De politie achtervolgde een aantal verdachten naar Broek in Waterland, waarna zes aanhoudingen zijn verricht. 

RTL Boulevard sprak met twee ooggetuigen:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Karin Bloemen en Tygo Gernandt in Comedy Central: Kater van 2020

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore