Ga naar de inhoud
Entertainment

Dré Hazes over bedreigde Sarah: 'Meest gehate vrouw van Nederland'

André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © Instagram @andrehazes

In een interview met 'Veronica Superguide' onthult André Hazes (27) niet alleen dat hij binnenkort een inkijkje in zijn leven geeft met een documentaire, ook vertelt hij over de bedreigingen aan het adres van zijn nieuwe liefje Sarah van Soelen. "Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld", aldus de volkszanger.

"Sarah is een heel goed wijf"

Dat de documentaire - waarvoor hij maar liefst veertien maanden wordt gevolgd - smullen wordt, staat buiten kijf. Op dit moment komt de zanger regelmatig in het nieuws, voornamelijk door zijn breuk met Monique Westenberg en de relatie die hij vrij snel daarna kreeg met Sarah. "Je zou je van minder een oude ziel gaan voelen", zegt hij in het interview over alle ups en downs die zijn leven al heeft gekend.

André
Lees ook:
André Hazes trots op moeder Rachel: 'Zo in de put gezeten'

Van Sarah, met wie hij binnenkort gaat samenwonen in Rotterdam, gaan we in de docu ongetwijfeld veel voorbij zien komen. De twee lijken in de wolken met elkaar, maar Dré moet zich bij zijn schoonfamilie nog wel een beetje inhouden. "Ik denk continu in vunzige woordspelingen. Die eerste week in huis bij de familie Van Soelen heb ik me echt moeten inhouden. Die lieve mensen zouden niet weten waar ze het zoeken moesten als ik zou losgaan met mijn grappen en grollen."

André
Lees ook:
André Hazes gaat samenwonen met Sarah van Soelen

In het interview vertelt André ook over de bedreigingen aan het adres van Sarah. Zo kon ze in de beginfase van hun relatie rekenen op veel kritiek. André: "Van de ene op de andere dag werd ze aan de schandpaal genageld op social media, was ze de meest gehate vrouw van Nederland." Ook hijzelf kreeg constant bedreigingen. Zó erg zelfs, dat hij 24/7 werd beveiligd en alleen het huis kon ontvluchten door op de achterbank van een auto te kruipen met een deken over zich heen.

De zanger prijst zich hoe dan ook gelukkig met zijn nieuwe vriendin. "Sarah is een heel goed wijf. Heel sterk ook. Ze kan dit echt aan." 

Het hele interview met André lees je in Veronica Superguide. 

André
Lees ook:
André Hazes vergelijkt Sarah van Soelen met 78-jarige BN'er

Onlangs bracht Dré nog een nieuw nummer uit waarin zijn liefdesleven volop wordt besproken. Rob Goossens vindt er het zijne van:

Rob over nieuwe single André: 'Dacht dat het een grap was'

03:27