Zanger verloor kindje

Vriendin Jan Dulles opnieuw in verwachting: 'Dubbel gevoel'

24 mei 2021 10:43 Aangepast: 24 mei 2021 10:49
Beeld © ANP/MMP

Jan Dulles (46) en zijn vriendin Caroline maakten vorig jaar het ondenkbare mee toen hun drie maanden oude dochtertje Donna overleed. Vandaag maakt de zanger 'met een ietwat dubbel gevoel' bekend dat het stel opnieuw een kindje verwacht.

"We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap"

'Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom', schrijft Jan bij een zwangerschapsaankondiging die hij deelt op Instagram. 'Als alles goed gaat komt ons derde kindje tegen het eind van het jaar. Dat zal een emotionele decembermaand worden', vervolgt hij.

In december van vorig jaar overleed hun dochtertje Donna. 'We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jan Dulles over verlies dochter: 'Het moet in één nacht gebeurd zijn'

Onder de foto die Jan deelt regent het felicitaties aan het adres van de zanger en zijn vriendin. Onder andere Monique Smit, Humberto Tan, Nicolette van Dam en Samantha Steenwijk feliciteren het gezin.

In februari overleed de vader van de zanger. Hij leed al jaren aan de ziekte van Alzheimer.. Met Art Rooijakkers praatte Jan over het verlies van zijn dochter en vader in een korte tijd. In de video hieronder zie je een deel van dat gesprek.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jan Dulles ander mens geworden na overlijden dochter en vader

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore