Entertainment

Nieuwe mijlpaal in het leven van kleine Dre: 'Mama, ben trots op mezelf'

22 mei 2021 12:15 Aangepast: 22 mei 2021 12:20
Beeld © Instagram @moniquenoell

De zonvakantie naar Ibiza is geslaagd voor Monique Westenberg (43) en haar 4-jarige zoon André. De kleine man is samen met zijn moeder op het eiland om zijn volgende zwemdiploma te behalen en dat is gelukt, zo laat de trotse Monique weten op Instagram.

"Wat ben ik trots op deze kleine stoere jongen van 4 jaar!"

Via een speciale zwemschool behaalde André junior al zijn eerste diploma toen hij nog maar twee jaar oud was. Het vervolg op de zogenaamde 'self rescue'-cursus zit er nu, twee jaar later, ook op. De afgelopen tien dagen heeft de kleine man volgens Monique twintig lessen gehad op het Spaanse eiland.

'Wat ben ik trots op deze kleine stoere jongen van 4 jaar!' schrijft Monique. 'Iedere dag intensieve korte trainingen waarin hij vaardigheden heeft geleerd welke te vergelijken zijn met de Nederlandse A en B diploma’s! De mooiste woorden die hij vandaag uitsprak waren 'Mama, ik ben echt trots op mezelf.''

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André: 'Mensen weten niet hoe goed de band tussen mij en Monique is'

Onlangs heeft André nog een nummer uitgebracht voor zijn oogappel. Voor het nummer 'Kleine Grote Vriend' heeft de zanger de muzikale handen ineen geslagen met hitmaker John Ewbank. Rob Goossens is, in tegenstelling tot de fans van Dre, niet zo onder de indruk. In de video hieronder vertelt hij waarom hij eerst dacht dat het nummer een grap was. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes trots op moeder Rachel: 'Zo in de put gezeten'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore