Ga naar de inhoud
Entertainment

Rodanya en Morgan van Temptation Island worden weer ouders

Rodanya en Morgan Beeld © RTL

Er is weer een 'Temptation'-baby op komst! Rodanya en haar vriend Morgan, die in 2019 meededen aan de ultieme relatietest, zijn in verwachting van de tweede. Dat maakten ze vandaag bekend via Instagram.

"We verwachten nog een baby en we zijn zo blij en dankbaar"

Temptation Island hoeft niet meteen het einde van je relatie te betekenen. Kijk maar naar Rodanya en haar vriend Morgan, die keer op keer bewijzen dat oude liefde niet roest. Ondanks het feit dat hun romance na de ultieme relatietest aanvankelijk geen stand hield, hebben ze elkaar daarna weer helemaal gevonden en zijn ze inmiddels trotse ouders van een zoontje. Hun prachtige gezinnetje wordt binnenkort uitgebreid!

Kendal
Lees ook:
Kendal staat in Temptation Island USA voor moeilijke keuze

'Ontmoet ons nieuwste kleine familielid', schrijft Rodanya bij een foto van haar groeiende buik, waarop een echo rust. 'We verwachten nog een baby en we zijn zo blij en dankbaar.' Ook delen ze een kiekje van hun oudste zoontje, dat binnenkort grote broer wordt. 'Levay wordt grote broer! Dankbaar voor deze zegeningen in het leven', aldus Morgan.

Waar
Lees ook:
Waar staan de koppels van Temptation Island USA nu in hun relatie?

Hopelijk kan de realityster deze keer meer genieten van het wondertje dat in haar buik groeit, want haar eerste zwangerschap verliep niet bepaald vlekkeloos. Eerst hield ze haar volgers wekenlang in spanning wie nu precies de vader was van het kindje en daarnaast had ze aan het einde van haar zwangerschap ook nog eens last van een aangezichtsverlamming.

Uiteindelijk maakte ze bekend dat haar (toen nog ex-)vriend Morgan de vader was. Het koppel verliet Temptation Island destijds samen, maar eenmaal thuis ging Rodanya tóch de mist in en deelde het bed met verleider Danicio. Inmiddels hebben ze alles achter zich gelaten en zijn ze gelukkiger dan ooit.

In het laatste Temptation-seizoen vormden Greg en Karina een van de meest spraakmakende koppels. Hoe ging het bij hen na de afleveringen verder?

Love Therapy: hoe ging het na Temptation met Greg en Karina?

13:16
Chelsea
Lees ook:
Chelsea en Tom nemen onverwacht besluit in Temptation Island