Ga naar de inhoud
Entertainment

Cast Friends praat honderduit over langverwachte vervolgserie

Friends Beeld © People / YouTube

Na zeventien jaar hebben de castleden van 'Friends' weer voet gezet in Central Perk. Jennifer Aniston (52), Courteney Cox (56), Lisa Kudrow (57), Matt LeBlanc (53), Matthew Perry (51) en David Schwimmer (54) zijn binnenkort te zien in een vervolg van de immens populaire sitcom en vertellen er nu over aan 'People'.

"Ik dacht: Oh god, hoe gaan we hier levend doorheen komen, zonder kapot te gaan van het huilen?"

"Ik werd overspoeld door tien jaar onvervangbare herinneringen", aldus Courteney, die net als de rest van de castleden behoorlijk ontroerd was door de reünie. Volgens Matt voelt het als de dag als gisteren. "We pakken 'm gewoon op waar we zijn gestopt." Kortom, het was één en al melancholie, zegt ook Jennifer Aniston: "Ik dacht: Oh god, hoe gaan we hier levend doorheen komen, zonder kapot te gaan van het huilen?"

De tekst gaat verder onder de video.

Lisa
Lees ook:
Lisa Kudrow deelt nieuwe details Friends-reünie

De vervolgserie, die vanaf 27 mei op HBO Max te zien is, is niet gescript. Toch hebben de acteurs wel een idee hoe het leven van hun karakters er nu uit zouden zien. "Ik zou misschien wel een eigen kledinglijn hebben en een klein winkeltje", zegt Jennifer over Rachel. "En ik zou in New York wonen in de Upper East Side." Courteney vermoedt dat Monica iets competitiefs met andere moeders zou doen: "En ze te proberen te overtreffen. Of het nou een taartenverkoop is op school, of wat dan ook. Ik bedoel, ze zou zo irritant zijn."

Courteney
Lees ook:
Courteney Cox vond Friends-reünie emotioneel, maar geweldig

Phoebe leeft volgens Lisa in Connecticut. "Met Mike en hun kinderen en ze geeft leiding aan het kunstprogramma op school." En Chandler? "Die zou een geweldige vader zijn", aldus Matthew. "En een fantastische komedieschrijver." Als het aan Matt ligt zou Joey een broodjeszaak hebben geopend. "De hele dag die broodjes eten."

Friends: The Reunion is vanaf 27 mei te zien op HBO Max. Naast de voormalige cast zijn ook special guests Reese Witherspoon (die het zusje van Rachel speelt) Lady Gaga, David Beckham en Justin Bieber te zien. Eerder deze week kwamen de eerste beelden van de serie al uit.

Eerste beelden langverwachte reünie-special van Friends

03:36