Entertainment

Vriend probeerde Klaasje Meijer te overtuigen bij K3 te blijven

19 mei 2021 18:27 Aangepast: 19 mei 2021 18:27
Beeld © ANP

Als het aan de vriend van Klaasje Meijer (26) lag, was ze nog veel langer onderdeel van K3 gebleven. Toch wilde Klaasje niet meer doorgaan met de meidengroep. Hoewel ze eerst riep dat ze dit nog vijf jaar wilde doen, kwam ze daar een paar maanden geleden rap op terug.

"Hij wees me erop dat ik voor een grote uitdaging zou komen te staan, en dat ik alles zélf zou moeten doen"

In gesprek met AD doet Klaasje haar verhaal. Het is weer voor het eerst sinds K3 dat ze alleen praat, wat ze 'bevrijdend' noemt. Maar de keuze maken om te stoppen met de meidengroep, is niet makkelijk geweest. "Sinds vorige zomer speelt die gedachte van stoppen, en dat gaat met twijfel en afwegen, omdat je in zo’n machine zit", vertelt ze.

"Ik heb er heel veel met mijn vriend Max over gepraat. Hij sprak me in het begin tegen en dat vond ik goed. ‘Weet wat je op het spel zet als je stopt’, zei hij. Hij wees me erop dat ik voor een grote uitdaging zou komen te staan, en dat ik alles zélf zou moeten doen." Toch kiest Klaasje uiteindelijk voor zichzelf. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Klaasje neemt al langzaam afscheid van 'K2'-Marthe en Hanne

Ondanks de veeleisende baan van Klaasje als K3-ster, heeft haar relatie niet onder haar werk hoeven lijden. Hun relatie is sinds het begin van de coronacrisis juist gegroeid. De twee zijn al zes jaar hartstikke gelukkig samen. "Max heeft eigenlijk nooit geklaagd en altijd zijn best gedaan. Als ik shows had, kwam hij bij me in het hotel slapen. We hebben daar altijd een weg in gezocht en gevonden. Ik voel me echt gesteund door Max."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoektocht opvolger Klaasje dit najaar te zien bij SBS

Er is in ieder geval een grote last van Klaasjes schouders gevallen nu het hoge woord eruit is. In de video hieronder vertelt ze meer over haar vertrek uit K3. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore