Ga naar de inhoud
Entertainment

'Kim Kardashian had affaire met nieuwe vriend van Kourtney'

Beeld © ANP

Het huwelijk van Travis Barker (45) en zijn ex Shanna Moakler liep op de klippen vanwege een affaire die hij had met Kim Kardashian (40). Dat verklaart Moakler dinsdag tegenover 'Us Magazine'. De drummer van Blink-182 heeft sinds een paar maanden iets met Kims zus Kourtney Kardashian (42).

"Ik zag ze samen, ik heb ze betrapt op die affaire"

"Ik zag ze samen, ik heb ze betrapt op die affaire", verklaart het model in het interview. Volgens Us Magazine schreef Barker in zijn biografie uit 2015 al dat hij ooit tijdens een trip naar Amsterdam met Kim en Paris Hilton zijn ogen niet af kon houden van Kim. Hij beweert daarin dat er niets is gebeurd tussen de twee. In een interview met Us in 2015 haalde hij weer herinneringen op aan die tijd. "Het is moeilijk om niet naar Kim te staren. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het heel leuk om met Paris op te trekken, maar ik hou van meiden met vrouwelijke vormen. Kim was eye candy".

Kourtney
lees ook:
Kourtney Kardashian heeft liefde voor Travis Barker vereeuwigd

Shanna zegt dat de affaire aan het licht kwam in 2007. Travis en zij scheidden in 2008. Kim zou altijd hebben ontkend dat de twee ooit een verhouding hebben gehad.