Ga naar de inhoud
Entertainment

Noëlle Somogyi bevallen van tweeling Lux en Imre

Ferri Somogyi en Noëlle van der Stek Beeld © ANP

De beschuit met blauwe muisjes mogen uitgedeeld worden in huize Somogyi. Noëlle is op 17 mei bevallen van haar tweeling, zo laat ze op Instagram weten met twee prachtige foto's.

"Ze zijn voorlopig nog even in het ziekenhuis om aan te sterken maar ze doen het super goed"

Hoewel Noëlle te vroeg is bevallen van haar zoons, maken moeder en kinderen het goed. Ze schrijft: 'Lux Sándor & Imre Louis Somogyi zijn geboren! 💙 17/05/2021 om 01:10 uur en 01:22 uur. Lux en Imre zijn met 35 weken geboren maar hebben beiden een prachtig gewicht van 2365gr. en 2320gr. Ze zijn voorlopig nog even in het ziekenhuis om aan te sterken maar ze doen het super goed!💙' Ferri deelt hetzelfde bericht op zijn Instagram-account. 

Ferri
Lees ook:
Ferri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling

De 18 jaar jongere vrouw van Ferri had maar één wens: dat haar jongens gezond en wel op de wereld zouden komen. Lichamelijk gezien was de zwangerschap flink afzien voor haar, zo vertelde ze eerder al tijdens een vragenronde op Instagram. 'Ik ben gewoon heel blij als ze er gezond en wel zijn straks. Zal niet alles benoemen, maar zwanger zijn is niet mijn hobby', schreef ze destijds. 

Aan gezinsuitbreiding moet ze overigens niet meer denken. In het weekend helpt Ferri waar hij kan, maar doordeweeks is hij veel weg voor de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden. Noëlle vindt drie kinderen, ze hebben samen ook dochter Véda, daarom meer dan genoeg. 'Het lijkt me sterk dat er nog een vierde komt. Ferri heeft die ambitie in ieder geval vrij zeker niet. En ik vind het ook helemaal goed zo.'

Ferri
Lees ook:
Ferri Somogyi en vrouw schelen 18 jaar: 'Nooit een probleem geweest'

Ferri is voor de wet getrouwd met zijn grote liefde, maar de acteur hoopt ooit ook nog een spectaculair trouwfeest te geven voor al zijn familie en vrienden. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Ferri alles over zijn wilde trouwplannen.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Ferri Somogyi over geheime romances bij GTST

13:18