Ga naar de inhoud
Entertainment

Kookproducten Chrissy Teigen uit de schappen na pestschandaal

Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Oude berichten die Chrissy Teigen (35) een decennium geleden via Twitter heeft gestuurd, brengen haar vandaag de dag in de problemen. Zo stopt het Amerikaanse warenhuis Macy's met de verkoop van Cravings by Chrissy Teigen, een collectie met kookgerei van de televisiepersoonlijkheid. Dat meldt 'Page Six'.

"Ik was een onzekere, aandachtzoekende trol"

Hoewel Macy's nog niet gereageerd heeft op het offline halen van Chrissy's producten, is de timing hoe dan ook erg toevallig. Onlangs kwam Chrissy in opspraak, nadat Courtney Stodden kenbaar maakte dat zij één van de personen is die haar pestte ten tijde van haar relatie met de veel oudere Doug Hutchinson. Ze trouwden toen zij 16 jaar was en hij 51. 

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen betrapt op vilein pestgedrag op Twitter: 'Ik moest dood'

De vrouw van John Legend spreekt zich tegenwoordig open uit over online pestgedrag, maar is zelf niet altijd een engel geweest. Chrissy zou kwetsende tweets en DM's hebben gestuurd naar Courtney en die komen nu - nadat ze zich uitsprak tegen de online pesters - als karma terug in haar gezicht. 

In een gesprek met Daily Beast vertelt Courtney dat ze de volle laag kreeg toen ze het ja-woord gaf aan Doug. De media en rest van de wereld reageerden geschokt op het huwelijk en in plaats van het jonge meisje te helpen ontsnappen aan wat duidelijk geen gezonde relatie was, werd ze gepest en vernederd.

Chrissy
Lees ook:
Chrissy Teigen neemt afscheid van haar 14 miljoen Twitter-volgers

Sinds de relatiebreuk vorig jaar spreekt Courtney zich uit over de vreselijke pesterijen waar ze mee te maken kreeg. "Ze tweette niet alleen publiekelijk dat ze wilde dat ik 'een dutje' zou doen, maar stuurde me ook privé een bericht, waarin ze zei dat ik zelfmoord moest plegen. Ook zei ze dingen als: 'Ik kan niet wachten tot je doodgaat'", aldus Courtney.

Chrissy heeft inmiddels hand in eigen boezem gestoken en haar excuses aangeboden. "Ik ben gekrenkt en verdrietig om wie ik was", schrijft ze onder andere. "Ik was een onzekere, aandachtzoekende trol. Ik schaam me om mijn gedrag, maar het is niets in vergelijking met hoe ik Courtney liet voelen."