Ga naar de inhoud
Entertainment

Romee Strijd overladen met complimenten na 'eerlijke foto' van lichaam ná de bevalling

Beeld © ANP

De perfect gepolijste modellenkiekjes op het Instagram-account van Romee Strijd (25) maken langzaam maar zeker plaats voor de zogenaamde 'eerlijke foto's'. Het model krijgt wederom veel complimenten, nadat ze laat zien hoe haar lichaam er na de bevalling uitziet.

"Hoe dan ook prachtig"

Spoiler: nog steeds strak en slank. Van zwangerschapskilo's lijkt het model namelijk geen last te hebben. Romee was onlangs op Ibiza voor een fotoshoot toen ze de twee foto's liet maken. Op de eerste foto zie je de Instagram-versie: poserend met de buik ingehouden en de billen naar achteren. Op de tweede foto laat Romee de modellenpose los en laat ze zien hoe ze er 'echt' uitziet. 

Romee
Lees ook:
Romee Strijd laat haar baby Mint voor het eerst zien

Ze kan rekenen op de steun van haar volgers in de reacties onder de foto's. Zo reageert Danielle Oerlemans op de kiekjes, net als Romees collega's uit het vak. 'Hoe dan ook prachtig', schrijven ze. 'Je straalt', deelt iemand anders. 'Stel je voor dat dit jouw realiteit is', grapt een andere volger.

Hoewel Romee op een roze wolk zit sinds de geboorte van Mint, vindt ze het leven als kersverse moeder soms best lastig. Ze vertelt over de moeilijkheden in de video hieronder. 

Romee Strijd vindt moederschap soms knap lastig

01:38
Zó
Lees ook:
Zó kwamen Romee Strijd en haar man Laurens op de naam Mint