Entertainment

Man giet slijm over Scarlett Johansson tijdens awarduitreiking

17 mei 2021 05:12 Aangepast: 17 mei 2021 07:18
Scarlett Johansson Colin Jost Beeld © Getty Images

De man van Scarlett Johansson (36) verraste de actrice tijdens haar speech voor de MTV Movie & TV Awards door een schaal groen slijm over haar heen te gieten. Ook kijkers waren verbaasd, want het slijm is de traditie van een andere awardshow, de Kids' Choice Awards van jeugdzender Nickelodeon.

"MTV, je bent geslijmd!"

Scarlett nam de Generation Award, een soort oeuvreprijs die MTV sinds 2005 uitreikt, in ontvangst. In haar van tevoren opgenomen videospeech bedankte ze de cast- en crewleden waar ze door de jaren heen mee heeft gewerkt, en haar fans die ervoor zorgen dat ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken.

De tekst gaat verder onder de foto.

Scarlett Johansson Scarlett Johansson
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Scarlett Johansson: 'Mijn werk is acteren, niet politiek bedrijven'

Vlak daarna kieperde echtgenoot Colin Jost een schaal slijm over haar hoofd, waarop de actrice uitriep: "What the f*ck?". Colin legde uit: "MTV, je bent geslijmd!". Het is niet duidelijk of de Saturday Night Live-comedian de shows door elkaar had gehaald of dat het om een bewuste actie ging. MTV en Nickelodeon maken onderdeel uit van hetzelfde concern, maar de MTV Movie & TV Awards en de Kids' Choice Awards zijn losstaande awardshows.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Scarlett Johansson en Colin Jost zijn getrouwd

Twijfel bestaat dus of Colin een grap uithaalde met Scarlett of niet. Hoe dan ook, datzelfde gevoel kreeg Rob Goossens bij het luisteren van de nieuwste single van André Hazes, waarin de volkszanger in detail treedt over de relatie met zijn zoontje Dré. Je bekijkt Robs reactie hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore