Ga naar de inhoud
Entertainment

Courtney Love pislink over serie rondom Pamela Anderson

Courtney Love, Pamela Anderson, Lily James Beeld © Getty Images

Lily James (32) moet zich schamen voor haar rol in de serie 'Pam & Tommy', waarin ze Pamela Anderson (53) speelt. Dat vindt Courtney Love (56), een goede vriendin van de 'Baywatch'-actrice.

"Ik heb te doen met Pammy die opnieuw een trauma oploopt"

'Ik vind dit zo weerzinwekkend', schrijft Courtney zondag op Facebook bij een artikel over de serie, met naast Lily acteur Sebastian Stan als Tommy Lee. In het stuk wordt beschreven hoe de show onder meer in zal gaan op de sekstape van Pamela en Tommy, die in 1995 werd gestolen en uitgebracht. "Dat heeft Pamela's leven verwoest", stelt ze over de opnames. In de post herinnert ze zich hoe walgelijk het was dat destijds zoveel mannen met wie ze werkte in de muziekindustrie de tape keken en er leedvermaak over hadden.

De makers van de serie hebben de zangeres benaderd omdat ze een foto van haar wilden gebruiken in Pam & Tommy. Dat heeft Courtney geweigerd. Ze schrijft in haar post: 'Ik heb te doen met Pammy die opnieuw een trauma oploopt. En Lily James, wie de fuck dat ook moge zijn, moet zich schamen.'

Dit
Lees ook:
Dit is de miljoenenvilla van Pamela Anderson die te koop staat

Als het aan Pamela Anderson ligt stopt het direct: reality tv. De actrice, die naar verluidt tonnen kreeg voor drie dagen Big Brother, vindt het oppervlakkig en lelijk, maar vooral gevaarlijk voor de deelnemers. Dat zie je in de video hieronder.

Pamela Anderson opent aanval op realityshows

05:09
Courtney
Lees ook:
Courtney Love herdenkt 'engel' Kurt Cobain op trouwdag