Ga naar de inhoud
Entertainment

Bibi Breijman: 'Mijn moederhart huilt in overvloed'

Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman (29) heeft op social media een behoorlijk emotioneel verhaal gedeeld. Haar dochtertje Teddy viel gisteren van haar step waardoor ze een bult op haar hoofd kreeg. En hoewel het inmiddels weer helemaal goed gaat, moet Bibi er niet aan denken hoe andere moeders ermee omgaan als hun kind iets ergers overkomt.

"Het breek m’n hart als ik denk aan hoe ze hun kindjes willen beschermen"

Zo schrijft ze bij onderstaande post: "Als mijn moederinstinct al zo heftig reageert op een onschuldige valpartij van Ted, hoe moet dat dan niet voelen voor al die moeders die hun leven niet meer zeker zijn. Het breek m’n hart als ik denk aan hoe ze hun kindjes willen beschermen, maar simpelweg niets meer kunnen doen. Geen pleister, knuffel of ijsje tegen de pijn." 

Ze vervolgt: "Misschien zelfs geen nieuwe morgen als ze ‘s avonds hun ogen sluiten. En terwijl Ted haar helm opzet en verder stept naar buiten, huilt mijn moederhart in overvloed."

Bibi
Lees ook:
Bibi Breijman heeft beenverlenging nodig na hilarische 'foto-fail'

En hoewel haar bericht goed bedoeld is, krijgt Bibi toch een hoop boze berichten. Daar moet ze dan ook niks van hebben: 'Ik krijg nu allemaal boze berichten, omdat ik een verkeerde kant zou kiezen. Ik wil alleen maar zeggen dat mijn hart uitgaat naar al die onschuldige mensen, aan welke kant dan ook!! Het enige dat ik weet is dat ik mij gezegend voel dat ik mijn kind in een veilige omgeving kan laten opgroeien', reageert ze tot slot. 

Ondertussen lijkt de kleine Teddy in de muzikale voetsporen van papa en mama te treden. Onlangs deelde Bibi nog een paar zoete beelden van haar dochter die een 'duet' zingt met Waylon.

Het
Lees ook:
Het wordt Bibi Breijman allemaal even te veel, ze last pauze in

Bibi Breijman deelt te zoete beelden duet Waylon en Teddy

00:33