Ga naar de inhoud
Entertainment

Make Up Your Mind keert terug met méér afleveringen

Make Up Your Mind Beeld © William Rutten

Goed nieuws voor iedereen die zaterdagavond heeft genoten van het RTL4-programma 'Make Up Your Mind'. RTL maakt deze zondag bekend dat het in 2022 terugkeert met méér afleveringen.

"Make Up Your Mind is topamusement mét een hele belangrijke boodschap"

In het programma worden bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot drag queens. In verschillende rondes moeten de drag queens zowel het panel onder leiding van Carlo Boszhard en de vakjury onder leiding van Envy Peru proberen te overtuigen van hun bekwaamheid. Na elke ronde bepaalt vervolgens de vakjury welke queen het veld moet ruimen, totdat er één winnaar over blijft.

Er keken gisteren maar liefst 1,2 miljoen mensen naar de show, waardoor Peter van der Vorst, directeur content bij RTL, heeft besloten nog een reeks te bestellen. "Make Up Your Mind is topamusement mét een hele belangrijke boodschap: iedereen mag zijn wie hij wíl zijn. Geweldig om dat op deze manier uit te kunnen dragen voor zo’n groot en vooral ook jong publiek. Complimenten aan Carlo Boszhard en Herald Adolfs die met dit idee kwamen en er met al hun creativiteit een prachtige show van hebben gemaakt. Ik ben er trots op dat we nu al kunnen aankondigen dat er in 2022 een vervolg op Make Up Your Mind komt en dat het dan zeker niet bij één aflevering zal blijven”

Ruben
Lees ook:
Ruben Nicolai weet niet wat hem overkomt in Make Up Your Mind

Ook presentator en bedenker Carlo Boszhard reageert verheugd op het nieuws: "Make Up Your Mind is tot stand gekomen door acht dappere mannen die Nederland hebben verrast met hun lef, talent en de belangrijke en persoonlijke boodschap die ze wilden uitdragen. We willen RTL bedanken voor het podium dat ze ons programma hebben gegeven. Met veel passie maar vooral plezier gaan wij aan de slag met een serie.”

Carlo
Lees ook:
Carlo Boszhard geeft blik achter schermen bij 'Make Up Your Mind'

De reacties op sociale media waren lovend. Veel kijkers vonden het jammer dat het programma maar eenmalig op de buis kwam. In het speciale Videoland-programma Make Up Your Mind: De weg naar de Catwalk is te zien hoe de kandidaten het traject hebben ondergaan. De aflevering van gisteravond is ook terug te zien op de streamingdienst. 

BN'ers schitteren voor een avond als drag queen

02:26