Entertainment

Dit is de winnaar van dragqueenshow Make Up Your Mind

16 mei 2021 00:05 Aangepast: 16 mei 2021 13:59
Bobbi Bambam Make up your mind Beeld © William Rutten/RTL

Zaterdagavond was de eenmalige dragqueenshow 'Make Up Your Mind' te zien bij RTL4. In het programma werden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot drag queens. Uiteindelijk wist niemand minder dan Bobbi Bambam het programma te winnen.

Pas op: Dit artikel bevat spoilers over het programma Make Up Your Mind

"Ze hadden beter een heel seizoen van 'Make Up Your Mind' kunnen boeken"

Pas op het laatst werd onthuld welke BN'er schuilging achter de drag queen Bobbi Bambam: acteur Barry Atmsa.

De vakjury, bestaande uit Fred van Leer, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Ruben Nicolai, stuurde onder leiding van Envy Peru elke ronde een bekende man naar huis. Voor die tijd moest het panel raden wie er onder de professionele dragmake-up zat. Barry Atsma verbaasde niet alleen de vakjury tijdens zijn onthulling, maar ook de kijkers thuis. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruben Nicolai weet niet wat hem overkomt in Make Up Your Mind

De andere bekende Nederlanders die zich hadden omgetoverd tot drag queen waren Wolter Kroes als Miss Contessa, Domien Verschuuren als Mean Queen, Dominic Seldis als GG String, Tygo Gernandt als Lady Garga, Barrie Stevens als Britney Royale en Jim Bakkum als Dolly Detox. 

Een andere grote verrassing van het programma bleek Peter R. de Vries te zijn, die onherkenbaar was voor de meeste kijkers. Op Twitter regende het verbaasde reacties. 'Peter R. de Vries als drag queen, mijn dag kan niet meer stuk', aldus een kijker. Naast Peter bleken onder andere Jim Bakkum, Tygo Gernandt, Barry Stevens en Domien Verschuuren zich als drag queen te hebben aangekleed.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carlo Boszhard geeft blik achter schermen bij 'Make Up Your Mind'

Veel kijkers vonden het jammer dat het programma maar eenmalig op de buis kwam. 'Ze hadden beter een heel seizoen van Make Up Your Mind kunnen boeken', laat een kijker weten. 'Wat een succes was deze enige aflevering!'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore