Entertainment

Maan onthult heftige reden waarom ze geen rokjes meer draagt

14 mei 2021 15:30
Maan Beeld © Beau 13-05-2021

Zangeres Maan de Steenwinkel (24) vertelde gisteravond aan tafel bij Beau van Erven Dorens (50) dat ze vrijwel geen rokjes meer draagt. Dat komt omdat ze 'handen voelt op plekken waar ze niet horen'.

"Wat denk je dat je aan het doen bent, vind je dat normaal?" 

Over de vervelende ervaringen vertelt ze in Beau: "In de clubs ken ik ook zeker mensen die langslopen en die ineens je bil pakken. Dan draai ik me om. Ik heb mezelf nu wel aangeleerd om die mensen erop aan te spreken." Vervolgens zegt ze tegen de betreffende persoon: "Wat denk je dat je aan het doen bent, vind je dat normaal?" 

Ook tijdens haar optredens wordt ze betast. "Als ik aan het optreden ben, vind ik het heel leuk om het publiek in te springen en dan voel ik ook handen waar het absoluut niet thuishoort. [...] Het is niet voor niets dat ik bijna geen rokjes meer draag op het podium, maar broeken." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zangeres Maan laat zich uit over ex-vriendje en liefdesleven

Niet alleen Maan, maar ook actrice Bente Fokkens schoof gister aan bij Beau om te vertellen over haar ervaringen. Samen hopen ze om meer bewustzijn te creëren met hun campagne tegen straatintimidatie. Het fragment kun je hieronder bekijken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zangeres Maan komt met gloednieuw album

Onlangs schitterde Maan nog tijdens het concert van The Streamers op Koningsdag. Helaas zonder publiek, maar wel met een bijzonder bezoekje van de koninklijke familie. Dat de zangeres een bijzondere band met een van hen heeft, blijkt wel uit onderstaande video. 

Beau wordt van maandag tot vrijdag uitgezonden om 22.00 uur op RTL 4. Bekijk de aflevering hier terug. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore