Entertainment

Tweede seizoen Like Monica al bíjna te zien op Videoland

14 mei 2021 14:04 Aangepast: 14 mei 2021 14:09
Monica Geuze Beeld © Instagram @monicageuze

Goed nieuws voor fans die niet genoeg hebben aan één vlog van Monica Geuze (26) per week. Videoland heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van 'Like Monica' al snel online komt.

Je zou denken dat je met vlogs die soms wel een uur duren je wekelijkse portie Monica Geuze binnenkrijgt, maar kijkers van Like Monica krijgen binnenkort nóg meer te zien. In het tweede seizoen zit de influencer in een nieuwe fase van haar leven. Ze gaat niet langer als single moeder door het leven en zet zelfs een spannende stap in haar relatie: ze koopt samen met vriend Robbert een woning in Amsterdam.

De opnames van de serie zijn nog in volle gang, maar de eerste afleveringen verschijnen 'medio juni' al online volgens Videoland. Nog een maand geduld, dus. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze kondigt tweede seizoen van realityshow aan

Tijdens de opnames van de eerste reeks was Monica 'minder stabiel' door alles wat er op dat moment in haar leven speelde, vertelt ze aan RTL Boulevard. Nu ze een nieuw huis heeft, een nieuwe vriend en dolgelukkig is met haar dochtertje Zara-Lizzy, zal het er anders aan toegaan.

Het eerste seizoen van Like Monica kun je (nog eens) bekijken op Videoland.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore