Entertainment

Na zware periode genieten Monique en kleine Dre van zonvakantie

14 mei 2021 10:21
Monique Westenberg Beeld © ANP

Na de pijnlijke, publiekelijke liefdesbreuk met André Hazes (27) heeft Monique Westenberg (43) besloten om haar zinnen te verzetten op Ibiza. Samen met haar zoon geniet ze van een zonvakantie. De beelden deelt ze met haar Instagram-volgers.

Terwijl haar ex-verloofde plannen maakt om een paar maanden na de breuk samen te wonen met zijn nieuwe liefde, neemt Monique letterlijk even afstand. Slechts enkele weken nadat André de bloemetjes buitenzette op het eiland, is het nu haar beurt. Op Ibiza krijgt de kleine André junior namelijk zwemles tijdens een 10-daagse cursus. Ideaal voor Monique om te combineren met een vakantie, dus. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André: 'Mensen weten niet hoe goed de band tussen mij en Monique is'

Er is geen heibel tussen André en Monique. Ze gaan 'best wel goed met elkaar om', zo vertelt de zanger onlangs in de Shownieuws podcast. "Ik heb bepaalde dingen niet goed gedaan, dat weet ik ook wel. Maar we hebben geen ruzie en ik ben goed voor hen." Om dichtbij zijn zoon in de buurt te blijven, heeft André een appartement gekocht in de buurt van de villa waar Monique met André junior woont. 

Speciaal voor zijn zoon heeft de volkszanger een nummer uitgebracht. Televisiedeskundige Rob Goossens is er niet weg van. "Ik dacht dat het een grap was", vertelt hij onderstaande video. 

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore