Entertainment

Seth Rogen vertelt bijzondere reden waarom hij geen kinderen wil

13 mei 2021 15:26 Aangepast: 13 mei 2021 16:17
Seth Rogan Beeld © ANP

Seth Rogen heeft absoluut geen kinderwens. Het ouderschap vindt de 39-jarige acteur niet leuk klinken, vertelde hij in 'The Howard Stern Show'. Zijn vrouw denkt er hetzelfde over, zegt hij.

"Als je kijkt naar de staat van onze planeet dan denk je toch niet: we hebben meer mensen nodig?"

Seth, bekend van rollen in films als Knocked Up en This Is The End, zou het ook jammer vinden om minder te kunnen werken als hij vader is. "Mensen vragen me wel eens: hoe komt het dat je zo veel doet? Het antwoord is dat ik geen kinderen heb. Ik heb niets anders te doen." Zijn vrouw Lauren Miller, met wie hij in 2011 trouwde, denkt er hetzelfde over. "Ik denk dat ze nog minder graag kinderen wil dan ik. Ik zou vast wel over te halen zijn, maar zij wil het echt niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Charlize Theron en Seth Rogan in romantische comedyfilm

De Canadees-Amerikaanse acteur en zijn vrouw hebben ook veel te veel lol met zijn tweetjes. "Ik ken niemand die net zo veel geluk haalt uit zijn kinderen als dat wij halen uit het feit dat we geen kinderen hebben", zei Seth lachend. "We liggen zaterdagochtenden in bed terwijl we joints roken en naakt films kijken. Dat zouden we niet kunnen doen als we kinderen hadden."

Naast dat het Seth niet leuk lijkt, vindt hij dat er genoeg kinderen op de wereld zijn. "Als je kijkt naar de staat van onze planeet dan denk je toch niet: we hebben meer mensen nodig?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Seth Rogen ziet na 10 jaar grootste wens in vervulling gaan

Wie wél een kinderwens heeft, is Maxime Meiland. Onlangs maakte ze bekend dat ze binnenkort haar tweede kindje krijgt. Bij RTL Boulevard reageerde ze op het leuke nieuws:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore