Ga naar de inhoud
Entertainment

Ellen DeGeneres: 'Wist altijd al dat seizoen 19 de laatste zou worden'

Ellen DeGeneres Beeld © Getty Images

Ellen DeGeneres (63) heeft tijdens de opnames van haar show het besluit om er na het volgende seizoen mee te stoppen toegelicht. De presentatrice vertelde onder meer 'goed na te hebben gedacht over de beslissing' en dat ze daar veel met haar vrouw Portia de Rossi (48) over sprak.

'Waar het op neerkomt is dat ik een pauze moet nemen van het presenteren van een talkshow. Ik heb wel even genoeg gepraat"

"Ik heb het echt even laten bezinken, ben gaan mediteren. Heb niet alleen tegen Portia, maar ook tegen mezelf gepraat. Maar waar het op neerkomt is dat ik een pauze moet nemen van het presenteren van een talkshow. Ik heb wel even genoeg gepraat," aldus Ellen.

Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres trekt stekker uit dagelijkse talkshow

Ze vervolgt: "Twee jaar geleden heb ik een contract voor drie jaar getekend en in mijn hart wist ik altijd al dat seizoen 19 het laatste seizoen zou worden. Misschien vragen kijkers zich af waarom ik ermee ga stoppen. Nou, omdat ik altijd op mijn instinct vertrouw en mijn instinct zei me dat dit een goed moment was om afscheid te nemen. Ik beloof jullie dat het laatste seizoen fantastisch gaat worden, waarin we alles uit de kast gaan trekken. We blikken terug, gaan mensen verrassen enzovoort."

Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres ingetrokken bij Hollywood-ster

Afgelopen zomer kwam de presentatrice onder vuur te liggen nadat een aantal (ex) medewerkers uit de school klapte over de ongezonde, seksistische en racistische sfeer die er bij het programma op de werkvloer zou heersen. Hierop werden drie eindredacteuren ontslagen en trok Ellen het boetekleed aan als gezicht van de show. Ze beloofde beterschap en meer interactie met haar werknemers. Of haar besluit om te stoppen met de show in verband gebracht kan worden met die periode, is niet door haar aangekaart.

Hoe nu verder voor Ellen DeGeneres en haar show?

04:22
Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres onder vuur: reed onder invloed naar ziekenhuis