Entertainment

Film Alles op Tafel met Linda de Mol in november in de bioscoop

12 mei 2021 19:44 Aangepast: 12 mei 2021 22:06
Linda de Mol Beeld © ANP

'Alles op Tafel', de nieuwe film van Linda de Mol (56) en het team achter 'Gooische Vrouwen', gaat in november in première. De remake van de Italiaanse hit 'Perfetti Sconosciuti' zal vanaf 4 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Dat heeft distributeur Independent Film woensdag gemeld. Op dit moment zijn de bioscopen in Nederland al vijf maanden dicht vanwege de coronalockdown.

De film vertelt over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van de groep, om te bewijzen dat zij geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol en Peter Paul Muller samen in film Alles op Tafel

Behalve Linda de Mol spelen Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge in de film. Het scenario van Alles op Tafel wordt geschreven door Frank Houtappels, de regie is in handen van Will Koopman.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochter Linda de Mol dopt eigen boontjes: 'Ik vraag nooit om geld'

Perfetti Sconosciuti was in Italië een grote hit; de film won talloze prijzen op buitenlandse festivals. Er volgde al een groot aantal remakes. Zo werden er al een Griekse, Spaanse, Turkse, Franse, Koreaanse, Hongaarse, Mexicaanse, Chinese, Russische en een Duitse versie van de film gemaakt.

Linda's laatste succes was met April, May en June.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emotionele Marco levert Linda de Mol 1,4 miljoen kijkers op

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore