Entertainment

Dries vindt Dré te snel gaan met Sarah: 'Sneu voor Monique'

12 mei 2021 18:22 Aangepast: 12 mei 2021 18:25
Dries Roelvink en André Hazes Jr. Beeld © ANP

We worden doodgegooid met foto's van André Hazes (27) en zijn liefje Sarah (25) en daar begrijpt Dries Roelvink (62) weinig van. Hij vindt het maar pijnlijk voor zijn ex Monique Westenberg (43) dat Dré zijn nieuwe relatie via Instagram onder haar neus duwt, zegt hij tegen 'Weekend'.

"Ik vind het maar snel gaan. Hij moet eerst zijn wilde haren verliezen"

De zanger vindt bovendien dat het Hazes-telg nogal rap overstapt op het volgende liefje. "Pijnlijk voor Monique, die nog bezig was met haar bruidsjurk", zegt hij tegen het blad. "André is nogal impulsief en wordt schijnbaar snel verliefd. Ik heb me weleens afgevraagd toen hij weer terug was bij Monique: is dit wel de vrouw met wie hij oud zal worden?" 

Dat is dus niet het geval, maar dat er nu meteen weer een nieuw iemand 'tussendoor' komt vindt hij ook maar gek, vooral voor Monique. "Dat het ook meteen op straat ligt, want hij post nogal wat op zijn Instagram, zoals 'knuffelende foto's' waar iedereen dan weer op duikt. Of Monique en André hierdoor nog wel kunnen blijven praten voor hun leuke zoontje vraag ik me wel af."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes gaat samenwonen met Sarah van Soelen

Dries zegt dat hij een prima band heeft met de zanger, die hem als een vaderfiguur zou zien 'omdat hij bepaalde levenservaring heeft'. "Mijn tip aan hem: blijf zolang mogelijk vrijgezel, ga daten met meer vrouwen en zoek dan rustig uit wie je volgende partner gaat worden. Je moet je niet direct binden en weer een vaste relatie aangaan." 

"Zoek je eigen plek, hou een leuke band met Monique en je zoontje en ga niet van de een op de ander", vervolgt hij zijn advies. "Ik vind het maar snel gaan. Hij moet eerst zijn wilde haren verliezen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes vergelijkt Sarah van Soelen met 78-jarige BN'er

De schrijvers van GTST kunnen er nog een dikke punt aan zuigen: het leven van Dré is en blijft een soap. De zanger is in de wolken met zijn nieuwe vlam Sarah, terwijl het net uit is met Monique. Op zijn nieuwe plaat zingt 'ie hoe de twee continu ruzie hadden en wat dat betekent voor het contact met zijn zoontje. Rob heeft er gemengde gevoelens bij:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore