Entertainment

Dionne Stax vertelt Art over haar baantje náást presenteren

12 mei 2021 22:10
Beeld © RTL

In 'Rooijakkers Over De Vloer' bezoekt presentator Art (44) iedere week een bekende Nederlander in zijn of haar persoonlijke omgeving. Dit keer is dat Dionne Stax (36), die in hartje Amsterdam woont. In de uitzending vertelt Dionne iets dat veel mensen waarschijnlijk niet eens van haar weten, namelijk dat ze wel eens achter de bar staat.

"Als het nog even kan vind ik het wel leuk om biertjes te tappen"

Art schuift aan tafel bij Dionne en haar goede vriendin Suse van Kleef, die bij haar woont. "Ik woonde hier al, maar mijn relatie ging voorbij en toen kwam Suse gelukkig bij me wonen", vertelt Dionne daarover.

Suse brengt bovendien de rust in het leven van Dionne. "Suus leert me om af en toe even lekker op de bank te liggen en even niks te doen. Want ik houd wel van hard werken", zegt Dionne.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Dionne Stax gaat terug de schoolbanken in

Tijdens het interview is het ook Suse die vertelt dat Dionne niet alleen tv-programma's presenteert, maar ook nog een ander baantje heeft. "Je staat nog steeds wel eens achter de bar in de kroeg, toch?" zegt Suse, waarop Dionne zegt dat dat interdaad zo is. "Dat is leuk. Ik heb jarenlang achter de bar gestaan. Als het nog even kan, vind ik het wel leuk om biertjes te tappen. Het lijkt jaren geleden (door de coronacrisis, red.)" Na de coronacrisis wil Dionne graag weer dat gevoel meemaken: "Lekker stappen met vrienden en iedereen een biertje geven. Heerlijk."

In de uitzending vertelt Dionne ook over een droevige gebeurtenis in haar leven: haar relatiebreuk. De presentatrice vond het lastig dat er zoveel aandacht was rondom haar relatiebreuk. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kijkers ergeren zich groen en geel aan 'Máxima'-uitspraak Dionne Stax

Alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer kijk je hier terug, of via Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore