Ga naar de inhoud
Entertainment

Marco Borsato over relatie met Leontine: 'Zijn weer aan het daten'

Beeld © ANP

Marco Borsato (54) heeft in 'De 538 Ochtendshow met Frank Dane' meer duidelijkheid gegeven over de status van zijn relatie met Leontine (53), van wie hij vorig jaar scheidde nadat bekend werd dat hij diverse keren een scheve schaats had gereden. In interviews heeft de zanger al meermaals aangegeven dolgraag weer samen te komen met de moeder van zijn kinderen.

"Mijn hart is bezet"

"Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje", zei Marco vanochtend in de radio-uitzending van Frank Dane. Of de vraag of andere vrouwen kans maken bij Marco zegt de zanger resoluut: "Mijn hart is bezet." 

Marco
lees ook:
Marco Borsato: 'Scheiding is de grootste fout die ik gemaakt heb'

Vervolgens vraagt Frank aan Marco wat 'daten' dan precies betekent. "Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los." De intentie is dat het goedkomt tussen Marco en 'Tien'. "Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los."

Het zit Marco Borsato niet lekker dat er zo'n gedoe is om zijn relatie met Leontine. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken hoe ik me voel over mijn familie en mijn, ik heb een hekel aan het woord, maar ex-vrouw", legt de zanger uit aan RTL Boulevard.

Marco over relatie met Leontine na scheiding: 'Vinden mensen raar'

00:44

Nadat Marco een interview aan Linda de Mol had gegeven, staken de geruchten de kop op dat hij en Leontine samen een vakantie hadden gepland. Meer daarover - en hun algehele verstandhouding - zie je in de video hieronder.

Marco
lees ook:
Marco brengt ode aan ex Leontine met speciale Moederdag-video

'Marco Borsato en Leontine hebben samen vakantie gepland'

03:59