Entertainment

Meisje klapt uit school na match met Matthew Perry op datingapp

11 mei 2021 16:42
Matthew Perry en Kate Haralson Beeld © ANP / Instagram @kateharalson

Vorige week zagen we al dat na Ben Affleck (48) ook 'Friends'-ster Matthew Perry (51) een leuke match heeft overgehouden aan datingapp Raya. Het meisje in kwestie - de 19-jarige Kate Haralson - maakte de match wereldkundig door hun FaceTime-gesprek te delen op TikTok. Dat werd haar niet door iedereen in dank afgenomen. Tegenover 'Page Six' reageert ze nu op alle commotie en doet ze haar kant van het verhaal.

"Het voelde een beetje raar om met iemand van mijn vaders leeftijd te praten"

Kate en Matthew leerden elkaar kennen op Raya en raakten aan de praat. Kort daarna zou de acteur haar gevraagd hebben verder te praten via FaceTime, om elkaar met het spelletje '20 vragen' beter te leren kennen. De vragen waren volgens Kate allerminst seksueel getint, maar het leeftijdsverschil maakte dat ze zich wel ongemakkelijk voelde. "Ik denk niet dat hij het erg vond dat ik veel jonger was", vertelt ze nu aan Page Six. "Maar het voelde een beetje raar om met iemand van mijn vaders leeftijd te praten. Op een gegeven moment vroeg hij mij ook: 'Ben ik net zo oud als je vader?'" De twee zouden elkaar nooit in het echt hebben ontmoet. "Maar hij vroeg me of ik een coronatest wilde doen en daarna wilde langskomen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ben Affleck loopt blauwtje op datingapp en reageert met zwoele video

Het meisje heeft de video inmiddels van TikTok verwijderd, maar zegt hem in eerste instantie te hebben gedeeld omdat 'ze wilde laten zien hoe oudere mannen in Hollywood profiteren van jongere vrouwen via datingapps'. Veel mensen vinden het flauw en gemeen dat ze het filmpje met de wereld deelde, legt ze uit. "Ik voelde me er een beetje slecht door, maar tegelijkertijd heb ik het gevoel dat veel mannen in Hollywood met al deze jonge meisjes praten omdat ze meer willen. Met het filmpje maak ik mensen hiervan bewust", zo stelt ze.

De match tussen de twee is opvallend omdat Matthew zich in november verloofde met de 29-jarige Molly Hurwitz, maar volgens ingewijden vond het FaceTime-gesprek plaats toen zij even een break in hun relatie hadden. Al hebben we nota bene van Friends geleerd dat dat niet per se betekent dat Matthew er ongeschonden vanaf komt ("We were on a break", iemand?). Kates account op Raya is inmiddels verwijderd vanwege privacy-schending.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jessica Simpson: 'Bekende mannen mochten niet met mij daten'

RTL Boulevard had een exclusief interview met de cast van de serie Space Force, waar ook actrice Lisa Kudrow in zit. En toen we haar toch spraken... vroegen we haar meteen naar de reünie van Friends.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore