Ga naar de inhoud
Entertainment

Marco Borsato gooit roer om: aan de slag als vuilnisman

Marco Borsato Beeld © ANP

Droogt de geldstroom op? Staan er niet genoeg schnabbels in de agenda? Het is gissen naar de nieuwe carrièreswitch van Marco Borsato (54), maar we gaan er voor het gemak vanuit dat die tijdelijk is. De zanger is vandaag namelijk vuilnisman, zo laat hij via Instagram weten.

"Yo guys, vandaag een dagje op de vuilniswagen"

Waarom Marco heeft besloten om het roer eens flink om te gooien? Wij hebben ook geen idee, maar aan de streams van zijn laatste hit met Rolf Sanchez en John Ewbank zal het niet liggen. Op Instagram Stories geeft de zanger zijn fans een kijkje achter de schermen bij zijn werkdag, die zich voor de verandering achterop een vuilniswagen afspeelt. "Yo guys, vandaag een dagje op de vuilniswagen", zegt hij. "It's a dirty job, but someone's got to do it."

Marco
Lees ook:
Marco Borsato en Rolf Sanchez maken nog een nummer

Marco heeft vandaag ook clipopnames, dus het zou zómaar kunnen dat zijn nieuwe functie eigenlijk een rol is die hij zich in die nieuwe video aanmeet. We zullen het moeten afwachten.

Marco
Lees ook:
Marco Borsato druk bezig met nieuwe muziek: 'Geniet me suf'

Marco hoeft niet bang te zijn om daadwerkelijk zijn luxeleven op te geven voor een normaal bestaan. Fans worden binnenkort getrakteerd op meer muziek van het muzikale trio Marco, Rolf en John. Rolf licht in de onderstaande video alvast een tipje van de sluier op.

Rolf Sanchez enthousiast over nieuw nummer met Marco Borsato

02:03