Ga naar de inhoud
Entertainment

Sport redding voor Tanja Jess en gezin na coronabesmetting

Tanja Jess Beeld © ANP

December staat bekend als feestmaand, maar die vlieger ging vorig jaar niet op voor Tanja Jess (54), haar man Charly Luske (42) en hun twee kinderen. Ze kregen tijdens de laatste maand van 2020 namelijk allemaal corona. In de nieuwste editie van 'Beau Monde' vertelt Tanja over die tijd.

"Ik weet zeker dat we daar beter doorheen zijn gekomen doordat we zo fit zijn"

Tanja liet eerder op Instagram weten dat hun jongste het virus waarschijnlijk vanuit school of het openbaar vervoer mee naar huis had gebracht. Dat het gezin er zo snel weer bovenop was, heeft volgens haar te maken met het feit dat ze allemaal een goede conditie hebben. "Sport is goed voor je hele welzijn, je huid en voor je geest", stelt ze in het tijdschrift.

"Een goede conditie is superbelangrijk. Dat merkte ik toen mijn gezin een paar maanden geleden geveld was door corona. Ik weet zeker dat we daar beter doorheen zijn gekomen doordat we zo fit zijn."

Charly
Lees ook:
Charly Luske viert verjaardag van grote liefde Tanja Jess

Tanja speelde jaren Bowien Galema in het populaire GTST. In 2000 kwam er een einde aan haar tijd bij Nederlands langslopende soap, maar niet voordat ze op theatrale afscheid nam van de rol.

Hoewel de scène waarmee ze dat deed behoorlijk spectaculair was, heeft de actrice minder fijne gevoelens overgehouden aan de opnames. Meer daarover zie je in onderstaande video van Goede Tijden, Zomer Tijden.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Dit is het liefdesgeheim van Erik en Caroline

12:40
Enorme
Lees ook:
Enorme domper voor jarige Tanja Jess

Het hele interview is nu te lezen in Beau Monde.