Entertainment

Dit wil Chrissy Teigen doen als ze op bezoek gaat bij Meghan

09 mei 2021 15:22 Aangepast: 09 mei 2021 17:26
Chrissy Teigen en Meghan Markle Beeld © ANP

Nu Chrissy Teigen (35) en Meghan Markle (39) vriendinnen zijn en óók nog eens bij elkaar in de buurt wonen, zal er binnenkort ongetwijfeld een afspraakje gepland worden. Bij het benefietconcert VAX Live, dat zaterdag werd uitgezonden, vertelde het model wat zij gaat doen als ze voor het eerst bij de hertogin van Sussex over de vloer komt.

"Het is geweldig dat ze hieraan meedoen"

"We moeten naar Montecito (de woonplaats van Harry en Meghan in Californië, red.) en gaan chillen in de kippenren Archie's Cluckin' Hut", aldus Chrissy in gesprek met Entertainment Tonight. De kippenren heet overigens Archie's Chick Inn, vernoemd naar het zoontje van Harry en Meghan, en is bedoeld voor kippen die een veilig onderkomen nodig hebben.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meghan Markle: 'Focus op geluk is cruciaal bij coronaherstel'

Harry en Meghan waren medevoorzitters van het benefietconcert, waarbij regeringsleiders werden opgeroepen om geld en coronavaccins te doneren aan arme landen. Harry gaf op het podium een speech en de hoogzwangere Meghan kwam virtueel nog even buurten met een boodschap over het belang van coronasteun voor iedereen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Prins Harry: 'Coronavaccin moet voor iedereen beschikbaar zijn'

Chrissy, die zelf special guest was van het evenement, prees Harry en Meghan voor hun betrokkenheid. "Het is geweldig dat ze hieraan meedoen. Dit is natuurlijk een ontzettend belangrijk evenement waar ik zelf gelukkig ook aan deel mocht nemen."

Meghan is inmiddels hoogzwanger, dus zijn de Britten weer volop aan het speculeren over de potentiële naam voor hun dochter. Bekijk er meer over in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore