Entertainment

Marco brengt ode aan ex Leontine met speciale Moederdag-video

09 mei 2021 12:44 Aangepast: 09 mei 2021 13:03
Marco en Leontine Borsato Beeld © ANP

Deze Moederdag is voor Leontine Borsato (53) anders dan anders zonder Marco (54), maar dat is voor de zanger geen reden om het stilletjes voorbij te laten gaan. Sterker nog, hij heeft een heel filmpje in elkaar geflanst waarin hij de liefde voor zijn ex en zijn gezin laat blijken.

"We zijn nog steeds één gezin"

'Fijne Moederdag lieve Leontine! We zijn nog steeds één gezin…The five of us', schrijft hij bij de bijna drie minuten durende video waarin foto's van het gezin voorbijkomen. Leontine en Marco maakten vorig jaar bekend na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar te gaan. In een gesprek met Linda de Mol vertelde Marco onlangs voor het eerst uitgebreid over de scheiding, en daarin werd zijn blijvende liefde voor 'Tien' al meer dan duidelijk. Ze zouden nog altijd close met elkaar zijn, en dat blijkt evenals uit de reactie die zijn ex onder de Instagram-post plaatst: 'Lief, hou van jullie'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rolf Sanchez enthousiast over nieuw nummer met Marco Borsato

Marco is inmiddels weer up and running in de muziekwereld en brengt volgende week een nummer uit met Rolf Sanchez en John Ewbank. Bekijk er hieronder meer over:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Linda de Mol: 'Marco en Leontine waren blij met ons gesprek'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore