Entertainment

Ronnie gaat verder zonder 'Flex': fans moeten nog even wennen

08 mei 2021 23:01 Aangepast: 09 mei 2021 10:22
Ronnie Flex Beeld © ANP

Fans van rapper Ronnie Flex (29) zitten er niet echt mee dat hij voortaan als Ronnie door het leven wil gaan. Dat blijkt uit de reacties op Twitter. Daar maakte Ronnie gisteren zijn naamsverandering bekend.

"We zullen de ‘Flex’ niet vergeten!"

'Na dit album haal ik de Flex weg van mijn artiestennaam', laat hij zijn volgers weten. En die zijn er best over te spreken, hoewel het voor sommigen nog even wennen is. 'We zullen de ‘Flex’ niet vergeten! Ronnie is idd mooi', schrijft iemand. Een ander: 'Ik zal m’n kinderen over 20 jaar vertellen over de legende ronnie formerly known als ronnie flex'. Hij is niet de enige die met een grap reageert op de naamswijziging. Zo wordt ook TAFKARF genoemd: Prince gebruikte jaren geleden de afkorting TAFKAP (The Artist Formely Known As Prince) toen hij zijn artiestennaam wijzigde. 'The artist formerly known as Flex', schrijft volger Hugo dan ook.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ronnie Flex slaat handen ineen met Emma Heesters

Ronnie, die eigenlijk Ronell Plasschaert heet, krijgt ook het advies om gewoon zijn voornaam als artiestennaam te nemen. 'Je hebt gewoon een dope echte naam gewoon verder gaan onder ronell', vindt Babbelaar. Ook de naam Lil Flex wordt als alternatief genoemd door een fan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ronnie Flex weg bij platenlabel: 'Ik verdien dit niet'

Ronnie is helemaal in de wolken door z'n liefje Demi de Boer. Hij vertelde erover bij RTL Boulevard:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore