Entertainment

Ruud de Wild staat te kijken van eigen kracht: 'Zes weken geleden niet mogelijk'

07 mei 2021 17:25 Aangepast: 07 mei 2021 17:47
Ruud de Wild Beeld © ANP

Ruud de Wild (52) kan amper geloven hoe snel zijn lichaam herstelt. Dat deelt hij vrijdag met zijn ruim 105.000 volgers op Instagram. De NPO Radio 2-dj maakte afgelopen maart bekend darmkanker te hebben en werd daarna al snel geopereerd. Nu is hij aan de beterende hand.

"Ben ook verbaasd dat ik nu al heel rustig mag beginnen met lichte dingen doen"

Naast radio maken is schilderen een grote hobby van de 52-jarige. De gezondheidsupdate wordt dan ook vergezeld met een foto waarop de radio-dj een paar kwasten in zijn handen houdt, en verbaasd de camera in kijkt. 'Verbaasd kijk ik', benadrukt hij nog eens in de caption. 'Ben ook verbaasd dat ik nu al heel rustig mag beginnen met lichte dingen doen. Zes weken geleden zou dat sciencefiction zijn.'

Onder de post laten zijn (bekende) volgers weten met hem mee te leven. Zo laten onder anderen Linda Hakeboom, Chantal Janzen, Quinty Trustfull, Chantal Bles, Kim-Lian van der Meij en Jörgen Raymann een reactie achter.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay blij met vooruitgang gezondheid Ruud de Wild: 'Bijna zo goed als nieuw'

In maart 2021 maakte Ruud in zijn radio-uitzending bekend dat er darmkanker bij hem geconstateerd was. Daarna ging hij in korte tijd twee keer onder het mes. Volgens Olcay had de diagnose niet veel later moeten komen. Inmiddels is hij op de goede weg terug en schoon verklaard.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruud de Wild prijst zich rijk met Olcay Gulsen: 'Droomvrouw'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore