Entertainment

Harry en Meghan delen glimp van hun jarige zoon Archie

06 mei 2021 21:58 Aangepast: 06 mei 2021 22:16
Beeld © Getty Images

Harry (36) en Meghan (39) hebben een nieuwe foto gedeeld ter ere van de verjaardag van hun zoontje. De foto, met daarop een glimp van het jochie, is te zien op de website van hun stichting. Archie is vandaag twee jaar oud geworden.

"We kunnen geen betere manier vinden om de verjaardag van onze zoon te eren"

Op de website van hun stichting Archewell is het zoontje van de hertog en hertogin van Sussex te zien met ballonnen in zijn hand. Archie is van achteren gefotografeerd terwijl hij op een grasveld staat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kleine Archie blaast 2 kaarsjes uit: dit weten we van het jochie

Het koppel liet eerder op zijn verjaardag weten dat ze een fundraiser voor coronaprikken zijn gestart. Namens hun stichting vragen ze schenkingen voor een bedrijf dat zich inzet voor betere toegang tot coronavaccins over de hele wereld. 'We kunnen geen betere manier vinden om de verjaardag van onze zoon te eren', aldus Harry en Meghan op de website.

De hertogin is in verwachting van haar tweede kindje. Meghan is deze zomer uitgerekend, maar de precieze datum is niet bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geen cadeautjes: Harry en Meghan willen donaties voor Archies verjaardag

Geen cadeaus dus op z'n verjaardag, maar zijn oma zorgde met kerst natuurlijk wél voor iets leuks onder de boom. Harry vertelt in de video hieronder wat kleine Archie heeft gekregen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore