Ga naar de inhoud
Entertainment

Edsilia showt geheim talent op podium I Can See Your Voice

Edsilia Rombley Beeld © RTL / I Can See Your Voice

Het was weer een spannende uitzending van 'I Can See Your Voice' bij RTL4. En hoewel de finale altijd hét moment is waar iedereen naar uitkijkt, viel nu ook een ander moment op. Edsilia Rombley (43) danste er namelijk op los, en dat mét een van de deelnemers!

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van I Can See Your Voice.

"Edsilia, kom even naar het podium"

Deze keer was Glen Faria de hoofdartiest en werd hij bijgestaan door Farid. De twee moeten proberen om, uit een groep van zeven mensen, de echte zangers van de 'slechte' zangers te onderscheiden. En hoewel Farid al aardig onderweg was, viel vooral de laatste afvaller, de 51-jarige Sederick, erg op. 

Hij mocht nét geen duet zingen met Glen, en bleek even later al helemaal niet te bezitten over een gouden strot. Maar waar hij wél goed in is, is salsadansen. Dat is zijn lust en z'n leven, en in 2017 werd hij zelfs Nederlands kampioen. Ook danst hij, als enige op de hele wereld, salsa op klompen. 

Carlo
Lees ook:
Carlo over nieuw seizoen ICSYV: 'Meer valse zangers in de finale'

Edsilia wacht dan ook geen moment en roept: "Ik wil lessen, ik wil lessen!" Carlo besluit het moment te benutten om de zangeres het podium op te roepen. "Edsilia, kom even naar het podium." 

Vervolgens is te zien hoe Sederick én Edsilia vurig op het podium de salsa aan het dansen zijn. Haar collega-juryleden, Marieke Elsinga, Fred van Leer en Danny de Munk staan er behoorlijk van te kijken en geven haar een welverdiend applaus. "Wow, Edsilia, je kan het hoor!" roept Fred na de spontane 'dansshow'. 

De hele aflevering, inclusief het dansmoment, is nu terug te zien op Videoland. 

Overigens schittert Edsilia niet alleen bij I Can See Your Voice. Binnenkort neemt ze namelijk, samen met Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Jan Smit, de presentatie voor haar rekening tijdens het Eurovisiesongfestival. Hoe ze zich daarop heeft voorbereid, zie je in de video hieronder. 

Jan
Lees ook:
Jan en Edsilia willen nog paar kilo's kwijt voor het songfestival

Songfestivalpresentatoren gaan bijna in quarantainebubbel

04:45