Entertainment

Gaz uit Geordie Shore steunde Charlotte niet toen ze 'bijna dood' was

06 mei 2021 14:33 Aangepast: 09 mei 2021 18:50
Charlotte Crosby en Gary Beadle uit 'Geordie Shore' Beeld © Getty Images

Tijdens hun deelname aan 'Geordie Shore' hielden de kijkers hoop dat Charlotte Crosby (30) en Gary Beadle (33) uiteindelijk al hun problemen aan de kant zouden zetten en bij elkaar zouden komen. Het leek er even op dat het zou lukken. Charlotte was in verwachting van Gaz, maar het bleek om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te gaan. Toen zij onder het mes moest om de zwangerschap te beëindigen gaf hij geen gehoor, en ook daarna hoefde ze geen steun van hem te verwachten, vertelt Charotte in haar podcast 'Values and Vibrators'.

"Ik heb heel erg geleden"

Charlotte had die buitenbaarmoederlijke zwangerschap vijf jaar geleden. Ze moest met spoed geopereerd worden, waarbij één van haar eileiders ook werd verwijderd. Bij zo'n zogeheten ectopische zwangerschap implanteert een bevrucht eitje zich buiten de baarmoeder, meestal op een eileider. Het eitje zal blijven groeien tijdens de buitenbaarmoederlijke zwangerschap, waarbij het de eileider kan beschadigen en zelfs kan laten barsten. Daarnaast is het onmogelijk om het bevruchte eitje alsnog in de baarmoeder te plaatsen.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Chloe uit Geordie Shore verloofd met 58-jarige zakenman'

In haar podcast Values and Vibrators vertelt Charlotte er openhartig over. Ze dacht dat ze ongesteld was en daardoor hevige krampen kreeg, maar eenmaal in het ziekenhuis werd duidelijk dat dat niet het geval was. Zo kwam ze erachter dat ze zwanger was van Gaz, maar hij filmde op dat moment Ex On The Beach in het buitenland. "Geen enkel meisje wil tegen hem moeten zeggen dat 'ie thuis moet komen, maar dat 'ie er gewoon ís", vertelt Charlotte. "Je wil dat hij zegt: ik moet weg uit dit programma en meteen naar huis en bij het meisje zijn waar ik zoveel om geef. Maar dat gebeurde niet, hij is doorgegaan met filmen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geordie Shore-Marnie bevallen van zoontje

Bovendien was het pijnlijk om Ex On The Beach terug te zien, omdat Charlotte er daardoor achterkwam dat Gary - zoals Gaz echt heet - met andere meisjes naar bed was gegaan. "Ik heb heel erg geleden. Ik was een orgaan kwijt en lag in het ziekenhuis. Ik was bijna dood. (...) Toen hij aan het filmen was, spraken we elkaar niet meer. De belletjes hielden op en dat was het dan." De twee hebben elkaar sindsdien slechts enkele keren gesproken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

OMG: Deze X Factor-ster voegt zich bij Geordie Shore-cast

"Ik heb hem niet vergeven", gaat Charlotte verder. "Hoe gek het ook klinkt, maar ik zou graag weer vrienden met hem zijn. Ik ben hersteld en heb het afgesloten. Ik ben zo blij nu. (...) Gary en ik hoorden gewoon niet bij elkaar. Het leek misschien een sprookje op tv, maar dat was het echt niet." Charlotte heeft nu een relatie met Liam Beaumont en Gary is al een paar jaar gelukkig met zijn verloofde Emma McVey, met wie hij twee kinderen heeft: zoon Chester en dochter Primrose. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore